От Литекс избухнаха: Срещу нас се води мръсна война!

17:58
От Литекс избухнаха: Срещу нас се води мръсна война!
Официалният сайт на ПФК Литекс отрази днешната победа на младежите на България срещу връстниците от Гана с думите "че въпреки мръсната война, която се води срещу Литекс, кадрите на отбора продължават да показват, че са номер едно".

Както е известно, днес двата гола за младите "лъвчета" бяха дело на юношата на "оранжевите" Момчил Цветанов.

Литекс е едноличен лидер в А група, но опонентите на отбора твърдят, че "оранжевите" постоянно са мощно подкрепяни от съдиите.

Ето и какво пише в сайта на Литекс:

Въпреки мръсната война срещу Литекс, играчите на Любослав Пенев всеки ден доказват, че са №1. Момчил Цветанов отбеляза двата гола за победата с 2:1 на младежкия национален отбор в контролата срещу силния отбор на Гана. Халфът се разписа в 3-ата и 29-ата минута и затвърди впечатлението, че се намира в отлична форма.
Твърдият титуляр в състава на шамипоните от последните мачове в „А“ група - Александър Цветков, също започна срещу африканците и се представи страхотно. Селекционерът Михаил Мадански гласува доверие и на друг кадър на ловчанлии - Георги Миланов. Неговият брат близнак - Илия, влезе в началото на второто полувреме.


Напомняме ви, че официалният сайт на Литекс и преди е пускал интересни за аудиторията информации, като например през лятото там можеше да се прочете, че Ивелин Попов вече е подписал договор с Блекбърн Роувърс, а впоследствие нападателят бе продаден на турски отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danyd
17.11.2010 11:27

Боже каква наглост!!!!!Чак избухнали *angry* Дано накрая пуснат диск "Литекс шампион" да се види черно на бяло. *thumb_down*

Manower
17.11.2010 10:34

Най-продажния клуб сте вие! Видяхме колко сте "сериозни" в Европа! Смешници! Два са факторите в БГ футбола и се знаят от всички! ДОбре,че борчето от Ловеч си купи титлата миналата година и сега сигурно така ще направи. Защо Генов не е свирил 2 години на Литекс!!!!??? Последния мач е срещу ЦСКА загубен с 2:0 през 2008-ма! Махайте ми се от главата,надути Латекси! Да ви хваната пак Бате и ще видите. История градил,никога няма да имате история като Левски и ЦСКА!

sshope
17.11.2010 00:15

dunca, братко остави ги. Нека си псуват и нека си говорят, каквото си искат. Съдиите им били виновни. Идете вие да съдииствате като сте толкова умни. Лесно е да си седиш вкъщи и да псуваш съдията. Не били доволни от играта ни в Европа, не сме били заслужили да бъдем шампиони. Все едно Левски не падаха от същите тия отбори, а и от още по-слаби. За ЦСКА какво да кажа, освен че в мача си с Порто имаха късмет, че не им нашариха още голове. Играят на периоди. Един мач играят добре един мач все едно играят някакви бабички. А за другите отбори, давайте продължавайте да си давате добрите футболисти на тоя и на оня и после се чудете защо тия дето са останали не могат да играят. А за тия, които ни казват че не сме заслужавали, защото не сме имали традиции-смешни сте бе! Смешни! Това, че един отбор не е бил дълго сред първенците, за да бъде добре разрастнал се, не означава че е слаб. И да, Гришата инвестира доста пари в този отбор и какво от това??? Зад вас големите отбори да не би да няма някой с тлъсти пачки, който да спонсорира "любимото" си отборче? Спомнете си какво стана с Локо ПД! Освен това до края на първенството има още много. Никога не се знае какво ще стане.

duncata
16.11.2010 22:29

popi84. Като ми говориш за купуване на мачове и мафиоти, вие от кога не сте ставали шампиони? Откакто нямате мафиот зад гърба си и няма кой да ви купува мачовете. А за традициите, Литекс в момента пише своята история, а не е от клубовете които имат история, а в момента неструват нищо, разчитащи единствено на миналото си и крепящи се на някакви илюзии, че зад тях ще застане някои човек като г-н. Ганчев, за да тръгне и техния отбор нагоре.

popi84
16.11.2010 22:17

duncata Дразните, защото сте клуб без традиции, без публика, единствено бъркате А група с присъствието си, никои няма нужда от вашият изкуствен отбор. Миналата година се изпълни мечтата на Гришата, отборчето му стана шампион пред 10хил. човека..... ама на Лаута, помниш ли, когато събрахте за пръв път на гостуване 100 човека и ви бяха платени пътните. Купувате всеки съдия и всеки мач, кажи кое първенство има нужда от такъв отбор??? Как няма да дразните всички отбори, че само публиката на Левски е колкото половината ти град бе майна, вземи се стегни малко и спри да говориш простотии. Тук не става въпрос за провенциален отбор, а за един селски мафиот, които маниполира целият футбол в България.

Crissstiano
16.11.2010 22:02

Абе така си е.То няма отбор,който да не е бил облагодетелстван от съдия в даден момент,но когато не е неволно и стане тенденция става лошо!Най-добре си е всичко да е честно,но в България няма качествени съдии,а също така има и голяма корупция.

JorGy
16.11.2010 21:56

абе оставете фал, гол и т.н. Говорете за ЧИСТАТА дузпа за Локо Сф., която "изненадващо" не е дадена *wink* това е много преди гола и фала.. защото ако е дадена дузпата и стане 1:0 за Локо, тогава трябваше да им дадат на Литекс 2 дузпи...

duncata
16.11.2010 21:53

Всеки човек прави грешки, в това число включвам и съдиите, но до известно време тези грешки бяха в полза на определени отбори. Защо да не бъдат облагодетелствани и други. Аз не отричам, че има спорни ситуации отсъдени в полза на Литекс, но има и в тяхна вреда. Аз лично се сещам за мач от Купата на България м-у Литекс и Левски(95 или 96 г.), в Ловеч мача завърши 2:0, а на реванша в София бе дадено продължение от 3 мин., при резултат 3:1 за Левски. Впоследствие се играха 9 мин, докато Левски не спечели с 4:1. Това какво е?

Crissstiano
16.11.2010 21:37

duncata братле,според мене им се бута на Литекс в дадени мачове както тая,така и миналата година.Аз съм фен на Черноморец и като гледах мачовете миналата година бях много ядосан от съдийството и също така от отбора на Литекс с непрестанните им провокации към съдията и съперника.Обаче си прав,че когато титлата не отиде в София става страшно.Точно феновете на Левски и ЦСКА да се оплакват от съдийство е малко смешно,защото от около 15 години гледам БГ футбол(аз съм на 20)и се нагледах на какви ли не съдийски простотии в полза на тези два отбора.В момента Литекс може би имат като индивидуалностти най-добрите играчи с Левски,но на моменти сякаш наистина са подпирани от съдиите,а може би и без тяхна помощ пак могат да станат шампиони.

sliva90
16.11.2010 21:15

Преди малко по мароканската телевизия съобщиха че срещу националният им отбор се води мръсна война затова че Бензукан е национал а в Левски не го пускат даже резерва *lol*

duncata
16.11.2010 21:13

LEVSKAR 95, сигурен съм, че голът е редовен, тъй като в момента когато локо сф претендират за фал на Момчил Цветанов, точно преди гола , се вижда симулация на защитника. Наистина е дръпнат, но в момента на дърпането се вижда, че той вече е прегънал крака и е тругнал да пада, а и забележи, че Цветанов го дърпа назад, а защитникът пада напред. Според теб нормално ли е, а и точно преди това няма ли фал за Литекс? Погледни точно тези моменти и ми кажи ти какво мислищ по въпроса,

sliva90
16.11.2010 21:09

какво значение има днешният мач с мафията в ловеч СМЯХ СМЯХ СМЯХ Този който е писал в сайта да не е някое 10 годишно дете че прави сравнение национала с клубните срещи *lol*

levskar_95
16.11.2010 20:54

Кажи ми сега нямаше ли нарушение при вашият гол срещу локо сф??????????

duncata
16.11.2010 20:41

LEVSKAR95, а твоят отбор не падна ли от Бате Борисов и други смешни отбори. Във всеки отбор има и силни и слаби моменти, искам да ви кажа просто, че не трябва винаги оправданието ви да е съдията, делегата, грубата игра, терена и тн. Веднъж не е било да се изправите, като мъже и да кажете"Да, не можахме да бием еди кой си, защото в момента са по- добри от нас в момента."

levskar_95
16.11.2010 20:35

duncata лелеле ти маи гледа6 с розови очила мачовете на твойто селско отборче.Първо започнахте да кастрите цска после левски,локо сф,славия,берое и др.И после"Защо латекса пада на свой терен с 4:0 от бате и защо се мъчи с някви черногорци"само едно ще ти кажа сам си отговори на тези ВЪПРСИ

duncata
16.11.2010 20:21

За пореден път се обеждавам, че шопите не могат да се примирят с това, че някой провинциален отбор им натрива носовете. А като заговорихте за публика на мачовете, направете съпоставка между Ловеч и София, Пловдив, Варна и т.н. Нормално е в малък град да няма и много хора... Поне феновете се радват на победите на отбора и играта им, а не като лефскарите и чорбарите, които винаги когато доидат в Ловеч потрошават стадиона, заради слабата игра на техния отбор и винаги протестиращи срещу съдията. Какво да направим като сте свикнали винаги вие да сте подкрепяни от съдии, БФС и тн. Преживейте го " не всичко се върти около вас ".

UltraBlueHool
16.11.2010 19:39

Сигурно и сайта се държи от някоя мишка на Гришата.Няма значение,то просто трябва да си сляп да видиш че ги бутат кам 2-ра поредна титла.Както каза Венци в Ловеч трябва да умре човек че да се свири дузпа срещу него или фал.Най-много ме е яд че като идат на европейската сцена имат пак 20 паляка публика и падат от всякакви знайни и незнайни отбори. *angry*

popi84
16.11.2010 19:30

Absolut 3 А кои са тия бе майна???? Да ме прости господ че го казвам тва и че го споменавам тук, но тва да наемаш деца от сиропиталища, цигани дето за 10 лв могат да те убият и 100 фена да ти крещят по мачовете тва е унизително. Кои ти се радва на тая титла, на кои му пука въобще, че Литекс е шампион??? Предпочитам Левски или Цска, Локо Пловдив или Ботев Пловдив, някои от тези отбори да е шампион но да има фенове не тая пародия на отбор. Тази година ще е поредният загубен сезон за А група!!!

popi84
16.11.2010 19:16

Жоро Илиев щеше да ви оправи всички мама ви мръсна. Съдии ли, литекс ли, боклукчии ли, перуки ли. В България щеше да има само един отбор с велики фенове и това щеше да е Локомотив!!!!!

rokera_henry
16.11.2010 19:00

Мръсна война водите вие, срещу българския футбол! Гадни, корумпирани, некадърни престъпници!

CLOTH
16.11.2010 18:50

Абе ей оранжеви глупаци, я си отворете очите малко бе ! Не стига, че всеки път бият с някой педалски гол от засада, ама и недоволни! Я да млъквате, латекси тъпи !

AbsoLut3_
16.11.2010 18:39

В последните години много ги намразих тея .. *thumb_down* ако не е чичко гриша са гола вода .. не стига, че ги подпират яко, а и се оплакват *sick*

levskar_95
16.11.2010 18:18

леле от тези селяци по-нагли сигурно няма тцтц *erm* *sick* *thumb_down* *evil*