Арсенал с Насри, Ливърпул без Торес в дербито на кръга

16:58
Арсенал с Насри, Ливърпул без Торес в дербито на кръга
Френският полузащитник на Арсенал Самир Насри е напълно възстановен от травмата в глезена, която получи по време на победата на Уигън с 1:0. Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер определи шансовете на 21-годишния футболист за участие в утрешното дерби с Ливърпул в Лондон равни на 95%. Защитникът Коло Туре обаче продължава да бъде в лазарета на тима, тъй като все още има болки от разтежението в прасеца на единия крак.

Със сигурност от състава на Арсенал отпадат Никлас Бентнер и трайно контузените Тио Уолкът и Томаш Росицки.

Големият отсъстващ за Ливърпул ще бъде Фернандо Торес. Испанският голмайстор има разкъсване на в подколянното сухожилие и няма да е от полза на Рафаел Бенитес на "Емирейтс Стейдиъм". За мърсисайдци в игра се връщат Фабио Аурелио и Даниел Агер, които ще се борят за титулярните места с Андреа Досена и Сами Хупия.

Дербито между Арсенал и Ливърпул ще се играе в неделя от 18:00 часа българско време в Лондон. Преди двубоя от 18-я кръг, отборът от града на Бийтълс заема първото място във Висшата лига с актив от 38 точки, а "топчиите" са на 5-а позиция с 30 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beastt
20.12.2008 22:54

както знаете Арсенал играе силно срещу силните отбори и слабо срещу слабите, така че вие си правете изводите..

Naiki_14
20.12.2008 21:30

Макар ме сам от Арсенал мисля че ще е много труден мач!Но да се надявам Арсенал да не правят повече грешки!

DKS
20.12.2008 20:41

Много много много жалко.Само футбола може да загуби, че играч като Фернандо Торес ще пропусне мача.Медийте пръщаха от заглавия, че щели за този мач да го вдигнат на крака но уви Пожелавам бързо въстановяване, защото аз съм казал, че ще дойде време, в което Торес ще взема златната обувка и златна топка

beastt
20.12.2008 19:24

то се знае че Арсенал ще бият Ливърпуул