Немски концерн продължи договора си с БФС за нови 2 години

14:46
Немски концерн продължи договора си с БФС за нови 2 години
Само ден преди приятелската среща на България срещу Сърбия беше потвърдена информацията, че немската компания Хьорман ще продължи спонсорския си договор с националния отбор по футбол на България.

Това означава, че водещият европейски производител на врати за дома и индустрията - Хьорман, вярва в кампанията на българските национали за UEFA EURO 2012.

Новото партньорството беше отбелязано по нетрадиционен начин, като управителят на компанията за България Борис Главчовски покани клиенти и партньори на специална среща с треньора и отбора в базата в гр. Правец. Инициативата завърши с уникална фотосесия на Матеус и няколко футболисти на тренировъчния терен минути преди тренировката на отбора.

"Ние в Хьорман сме изключително щастливи от сътрудничеството с БФС, вярваме във българския национален отбор по футбол и пожелаваме класиране за Евро 2012", заяви Главчовски. Футболни топки и трика с автографи на целия отбор бяха раздадени на участващите във фотосесията дългогодишни клиенти и партньори на Хьорман България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация