Наставникът на Сърбия: В София ще дойдат наши фенове, но не се плашете...

13:07
Наставникът на Сърбия: В София ще дойдат наши фенове, но не се плашете...
Селекционерът на Сърбия Владимир Петрович заяви, че по време на утрешната контролна среща с България ще има сръбски запалянковци, но специалистът допълни, че българските фенове няма от какво да се притесняват.

Наставникът бе попитан дали ще има организирана сръбска агитка на стадион "Васил Левски". Пижон отговори:

"Със сигурност ще имаме фенове на трибуните на стадион \'Васил Левски\'. България е близо до Сърбия, но няма нищо лошо в това да имаме фенове утре. Ние ще имаме подкрепа от трибуните и се радваме, че те ще дойдат, но българските запалянковци не трябва да се плашат от сръбските фенове".

Пресаташето на сръбския тим обаче уточни, че не е било организирано групово посещение на мача срещу България. Запитан дали ще изпробва най-вече нови играчи в мача с България или ще гони резултат, Петрович заяви:

"Най-вече ще искам да видя дебютантите, но разбира се, никой не обича да губи футболна среща, така че ще гоним победата. Това е нещо нормално".

Петрович отказа да коментира прекратения мач с Италия в Генуа, като само сподели:

"Това е минало и си остава там. Не искам да се връщам в миналото. За вас мача в Генуа може и да е бил страшен, за нас не беше. Ние обаче сме се събрали, за да говорим за утрешния мач. Нека да говорим за бъдещето, а не за това, което е било преди".

Треньорът продължи:

"Имаше доста проблеми, доста играчи се контузиха. В такъв случай това може би е добре дошло, за да пробваме някои нови играчи, които не са играли до този момент за националния тим. Аз наистина исках да дойдем с най-добрия възможен състав, но Милош Красич, Здравко Кузманович са все състезатели, които се контузиха наскоро. Те също щяха да дойдат в София, ако не бяха контузени".

Петрович бе помолен да коментира и българския национален селекционер Лотар Матеус, а той отговори:

"Мисля, че Лотар Матеус е отличен треньор и велик футболист. Мисля, че направихте нещо голямо, след като доведохте толкова велик играч за ваш треньор. Той умее да пренася своите знания на играчите, той показа това и при нас в Сърбия, с Партизан. Направихте много добър избор!".

Петрович сподели и кои български футболисти му харесват най-много:

" България има много добри играчи. Ние гледахме мача с Уелс, където България показа много добър футбол. Знаем, че вашите играчи са с голям талант, както и нашите. Много ми харесват двамата Петрови, както и младото момче, което играе в Турция - Ивелин Попов. Освен това знам, че Благой Георгиев, който игра в Цървена Звезда, е много добър футболист. Защитата ви е доста силна, така че утре се надявам да стане хубав мач. Вие все пак поправихте малко нещата във вашата група, но ние още не сме, така че утре трябва да се възползваме и дано става хубава контрола". Наставникът бе попитан дали знае какво се е случило на 17 ноември, денят, в който ще се играе двубоя. Той обаче не успя да се сети веднага за легендарната победа на "трикольорите" над Франция, но след като бе подсетен, заяви: "Да, гледах този мач. Знаехме, че не е държавен празник в България, но да ви призная не знаех, че сте победили тогава във Франция". Утрешната среща между България и Сърбия е 29-та между двете страни, като до този момент сърбите има 16 победи, 5 мача са завършили наравно, а България е спечелила 7 от срещите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stutsi
17.11.2010 05:22

Nimpheno А има и друго.Това ,че говориш на смешен селски диалект не означава ,че трябва да пишеш по този начин.В книжовния език няма диалекти ,те са само на полето където копаете и орете.

stutsi
17.11.2010 05:20

Nimpheno
Когато даваш съвети първо се виж себе си.Това което си написал е най-дългото изречение което съм виждал,без начало и без край.....
Говориш за препинателни знаци ,без да си употребил нито един.Това е доста забавно.

Nimpheno
17.11.2010 00:58

tenebrum але ако ше пишеш тапотий поне ги пиши правилно след точките започва с голяма буква а не с малка *lol* и псува ти си още за първи клас и недеи псува другите щото ти кво си по тъп от тях те даже не са тъпи ти си един жалък фен на футбола дето не е гледал до ся мач и са прави на голямата работа *angry*

Barca_fen112
16.11.2010 23:04

Madoto_1 не, че нещо ама много си страхлив бе ! Какъв е тоя комплекс от хулигани незнам ама май яко бой са ти хвърляли ! Че са изорди, изроди са, че могат да ти направят всичко най - лошо да ама чак па толкова особенно тук в България, където и ние не сме по - малко луди аре успокойте се малко ! Вас кое ви интересува поече мача или дали некой холиган ве ги згъне на 2 ?

tenebrum
16.11.2010 22:59

хахаха ех мадооо,само като ти видя ника и ми ставаш ясен,много си нервен бе това да не е от стреса като малък,истината боли и за това избухна а гейче малко,ама с такива изказвания показваш какъв страхливец и най вече комплексар си.и ако наистина си толкова дърт колкото казваш по зле за теб защото звучиш като човек с мозък на първокласно малко тъпо недоносче,явно при тебе положението е сериозно и не виждам как ще се оправиш.biserms много смел стана ве те такива на думи дето са големи битки ги знам ,такива обикновено са асоциални деца които нямат много приятели стоят си в тях на компа и избиват комплекси,и на думи са големи битки а сигурно си някоя мърша на шамар живот с оцъклени очички.желая ви повечко интелект за в бъдеще,макар като гледам сте доста наказани от природата

Madoto_1
16.11.2010 21:56

Tenebrum само за последно ще ти обърна внимание, защото ти не заслужаваш и плюнката си да хабя по теб.Аз на мачове съм ходил преди ти да си можел да оближеш на майка си циците и не ми говори, че съм дете, защото съм поне 2 пъти по-възрастен от теб.Сигурен съм, че когато отидеш на мач стойш и се молиш да не те хване някой хулиган, защото тогава ще плачеш и ще молиш да те измъква майка ти.Айде недей ме споменавай вече и си замълчи!

Madoto_1
16.11.2010 21:54

tenebrum пут*о недей говори много, защото във всяка тема теб те има, мършо!Какво ми говориш, кой го били издържали и кой сам се издърба бе боклук?Ти някога излизал ли си от вас за да работиш?Недей говори без да знаеш, ако те хванат тези хулигани ще те изнасилят и дори няма да те питат дали искат да ти го слагат в устата или само в анала!Айде умирай, защото ме дразниш вече боклук!Дете ше наричаш само баща си, защото и него ще еб* и майка ти ще мина накрая.

bacardy_breezer
16.11.2010 21:08

Хах и на мен ми направи впечатление това за защитата *joking* Тоя човек или ни се подиграва или не е гледал мачове на националите *beer*

ucanthaveme
16.11.2010 21:06

Защитата ви е доста силна, така че утре се надявам да стане хубав мач. *lol*

biserms
16.11.2010 21:04

"Наплашено дете" *smile* Да те срещна някъде по време на Вечното дерби както си прасе да видиш "наплашеното дете" как ще те завре под седалките.Но спирам вече да пиша, щото си ми жалък, няма смисъл да се разправям с такива смешници.Квото имах да казвам го казах *wink*

tenebrum
16.11.2010 20:50

biserms какво да те храня ве прост ти си нахранен по рождение с тъпотия от кухите ти родители явно,и другите хора ти го казват ама ти си толкова кух че не можеш да го разбереш,а за шт и щ явно или си малоумен или нямаш първи клас,защото си пиша правилно ама дето вика човека какво да се занимавам с умствено изостанали.и моля те не приказвай за себе си за тва че люпиш семки хърбоо ,личи че си мощно наплашено страхливо дете сигурно като малък са те джобили батковците за стинки,айде чао до следващото ти тъпо изказване,и научи кога се пише щ и шт *lol*

Barca_fen112
16.11.2010 20:17

Хах ше ги видиме утре ! Нека повечеко хора дасе съберем на утрешния мач ! Времето е хубаво билетите евтини ,а и ще се получи здрав мач ! *party*

biserms
16.11.2010 20:09

И аз ако съм "лапетия" ти незнам какъв си.Само като ти гледам детския изказ и как пишеш "Щ" като ШТ и си ми ясен.А за парите не се безпокой - изкарвам повече от колкото майка ти и баща ти вземи заедно *stop*

biserms
16.11.2010 20:06

Колко си постен майна не е истина...Толко си тъп, че неможеш да измислиш нещо свястно да ни нахраниш поне като хората *joking* А иначе много добре знаеш, че съм прав и че ти, ако изобщо ходиш по мачове, там си един никаквец, люпиш семки и си траеш...Смешен си казвам ти го съсвем откровено !

KARAMELITE
16.11.2010 20:02

tenebrum хаха луд си е батко злобно ги редиш *lol* те тези 2мата 4е са смешници смешници са кво се занимаваш с тях

tenebrum
16.11.2010 18:26

назлобените нещастни дечица веднага се нахвърлиха ей мамата си трака madoto i biserms най големите убитаци дето пишат само тъпотии,сигурно сте супер мишки вие двамцата и седите у вас и мама и тати ви дават пари за закуски *lol* пълни смешници ама иначе сте много големи в сайта еййй.кой се прави на бияч незнам,и другото пуснаха една новина за сръбските хулигани и такива мишоци като вас веднага се разтрепераха.вас двамата ако ви оставят да живеете без да ви дават пари ваште ще умрете от глад вее цигани прости,ай не ми се занимава с лапетии

biserms
16.11.2010 16:53

Тоя смешник tenebrum сигурно е някой семкаджия, ама тръгнал да се прави на ултрас и бияч.Ебати тежкия паляк... *lol*

izzy
16.11.2010 14:43

Защо всички треньори се е..ват, че имаме добра защита?

Madoto_1
16.11.2010 14:30

От какво по-точно да се плашат бе драги tenebrum?От такива като вас дето пишат по форумите и се правят на най-големите само когато са пред компютъра?Не вярвам да устискаш и 2 минути пред Сръбски хулиган.

tenebrum
16.11.2010 14:23

хахаха те сърбите трябва от нас да се плашат не ние от тях

betelina
16.11.2010 14:03

колкото повече толкова по добре, ще ги откажем от футбола, боклуци

shevachenko
16.11.2010 13:33

Не се плашим, да идват повече тия помияри. србе на врбе!