ЦСКА преговаря с Йешич, сърбинът сменя Радуканов през зимата

11:59
ЦСКА преговаря с Йешич, сърбинът сменя Радуканов през зимата
Миодраг Йешич ще има среща с ръководството на ЦСКА до края на седмицата, стана ясно вчера. Той пристига в София тези дни и ще седне на маса със собствениците от "Титан". Срещата се организира по настояване на един от футболните съветници от групата около шефовете на ЦСКА, научи още "7 дни спорт". На нея Йешич ще предложи план за работа, ако бъде одобрен да води червените на мястото на Милен Радуканов.

- Шансовете за това обаче хич не са големи - каза източник от Армията. - Ако с Радуканов ЦСКА продължи да играе по този начин до края на есенния сезон, най-вероятно от "Титан" ще решат да го запазят на поста и за пролетния дял.

Досега Радуканов натрупа пет победи от пет мача и има 100 процента успеваемост. До края на есента предстои последен двубой от "А" група срещу Академик Сф, два мача за купата в Сливен и от 1/8-финалите, плюс домакинство на Бешикташ и гостуване срещу Порто в Лига Европа. След петата поредна победа над Локо Пд с 1:0 всички играчи заявиха, че успехите се дължат на Радуканов, който внесъл спокойствие в съблекалнята и в ЦСКА почнали да тренират както трябва.

В "Титан" имат едно наум за Йешич от началото на годината, когато той първо прие офертата им, а след това отказа. В момента сърбинът е свободен, след като неговият китайски тим се класира на опашката и изпадна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cholteev
16.11.2010 14:53

Ако го сменят, лично ще им запаля кофите на титаните. Радуканов Шампион!!! *beer*

altona
16.11.2010 13:52

Йешич - помощник на Радуканов *party*

manutd_forlife
16.11.2010 12:03

стига бе оставете го човека малко да го видим за сега има само победи не го сменяйте още *angry*