Спецполицаи придружават сръбските национали в София

11:32
Спецполицаи придружават сръбските национали в София
Няколко спецполицаи придружават сръбските национали в София за контролната среща с България в сряда вечер на Националния стадион "Васил Левски".

В София спецполицаите, които са били облечени с цивилни дрехи и поведението им е било доста дискретно, ще бъдат заедно с футболистите в хотела. Решението, заедно с футболистите да пътуват и спецполицаи, е взето от Футболният съюз на Сърбия, заради тежките инциденти по време на гостуването на отбора в Италия, когато се стигна до безредици, при които имаше и ранени.

Националният селекционер на западните ни съседи Владимир Петрович има доста проблеми с контузени играчи, тъй като извън игра заради травми са Александър Лукович, Гойко Качар и Милош Димитриевич. Пижон обаче доведе в София петима дебютанти. Междувременно, националният селекционер на България

Лотар Матеус даде интервю за сръбската преса, в което заяви:

"За мен мача със Сърбия е много специален. Имах възможност да разбера какъв народ са сърбите. Работих в страната и сравнително добре познавам националния отбор. Някой от сегашните национали играеха, докато аз бях треньор на Партизан. Независимо от всичко, моята първа задача и цел е националният отбор на България да започне със серия от победи. Според мен, засега сме на добър път."

България и Сърбия играха за последно контролна среща в Белград на 19 ноември 2008 година, която "трикольорите" загубиха с 1:6.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация