Галатасарай пита за Дембеле

08:51
Галатасарай пита за Дембеле
Галатасарай се интересува от звездата на Левски Гара Дембеле, разбра "7 дни спорт" от публикации в турските медии. По наша информация главният мениджър на турския клуб Аднан Сезгин е поискал детайлна информация за изявите на френския нападател на Герена.

След като се запознал с представянето на Дембеле до момента, Сезгин е заявил, че Галатасарай ще го следи по-сериозно в оставащите мачове до края на есенния полусезон в България. Турците ще гледат и дебюта на Гарата за националния отбор на Мали в контролата срещу Конго утре вечер в Париж на "Парк де Пренс".

Преди последния двубой на Левски от първенството спортният директор Георги Иванов намекна за възможността Дембеле да напусне Герена. Гонзо потвърди за инетерес към французина, но решение за продажба още не е взето. Фиксираната цена е от 2.5 млн евро.

Все още обаче от "Али Сами Йен" не са отправили оферта към сините. Турците няма да бързат, тъй като в трансферния им списък попада и голмайсторът на Волфсбург - Графите.

В края на миналия сезон Левски продаде две от звездите в Турция. Николай Димитров и Георги Сърмов преминаха в Касъмпаша.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JusT_CrAzY
24.11.2010 16:31

идеялно ще пасне в атака до Милан Барош дано го вземем ефтин и добър Успех Лъвове !