Предлагат Маркиньос и Жо за трансфер в Русия

08:28
Предлагат Маркиньос и Жо за трансфер в Русия
Двамата най-добри бразилци в "А" група за тази есен Маркиньос и Жоазиньо може да преминат в руски клубове през зимата. Халфовете на ЦСКА и Левски ще бъдат предложени на няколко отбора от местната Премиер лига, заяви пред "7 дни спорт" мениджърът Мирчо Димитров. Той има сериозни връзки в тази страна и съдейства за доста транфери на футболисти от България там.

"Маркиньос и Жоазиньо са отлични футболисти и през декември заедно с Джери Перейра ще разговаряме с няколко руски тима за транфери. В момента осем отбора се борят да не изпаднат от първа дивизия и не им е до селекция, но през зимата ще говорим. Има фиксирана сума в договора на Маркиньос и ако някой клуб я извади, той ще си тръгне", каза Димитров.

Ръководството на "армейците" не би се разделило с най-добрия си играч за по-малко от милион евро. Маркиньос има договор за още две години, но ако продължи с добрите си изяви, едва ли ще изпълни контракта си до края. Днес играчът на ЦСКА ще получи поредната си индивидуална награда. Той бе избран за най-добър футболист в "А" група за месец октомври.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация