\"Студентски град пречи на българския футбол\"

15:43
\"Студентски град пречи на българския футбол\"
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира, че футболистите не трябва да посещават толкова често Студентски град, защото съществували много по-добри места от това. Според Стратега всеки един играч, който не е направил прогрес до 18-годишна възраст, няма смисъл да се занимава с тази професия.

"Трябва да подобряваме материала с поколенията, трябва си просто материал, а от своя страна ние трябва да проявим малко търпение към всичко. Има и по-добри места от Студентския град, не трябва да говорим за това нещо. Приемам, че сега имаме по-малко успехи, но знаете, че и има разлика в поколенията. Ако се върнем ще видим едни Лади и едни Москвичи, сега караме Форд и Мерцедес", каза Пенев.

Треньор номер 1 на 20-и век коментира и отказа на Валери Домовчийски да се присъедини към националния отбор на България.

"Самите покани, когато се изпращат, трябва да бъдат точни и да бъдат изпращани от старши треньора или секретаря, или президента, а не по-малки хора в колектива. Ако това стане, ще има по-малко откази от страна на футболистите. При мен имаше десетки случаи, в които футболистите се опитваха да правят такива неща, каквито прави Домо", заяви още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация