Юнайтед подписват с Буфон през лятото

12:53
Юнайтед подписват с Буфон през лятото
От щаба на Манчестър Юнайтед смятат да купят вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон през идния летен трансферен прозорец.

Изветсният журналист от Манчестър Джани Балзарини разкри, че "червените дяволи" са единствените реални кандидати за Буфон, който ще се премести на "Олд Трафорд" в мига, в който подобри формата си.

По този повод напоследък се споменава, че заместник на Буфон в италианския клуб ще е Марко Сторари. Освен това, Буфон намира Юнайтед и по-подходящия тим, заради това, че шансът те да спечелят Шампионската лига е доста по-голям от този в Ювентус.

От известно време насам сър Алекс Фъргюсън търси достоен заместник на ветерана Едвин Ван дер Саар и Буфон се явява отличен вариант.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Junytooo
15.11.2010 20:16

хах за какво им бил Буфон *lol* ако искаш на 60 години с бастуна да играе бейзбол като има удар към вратата *sick* Буфон си е класен вратар,но както каза шизофреника,че в Серия Б не ги остави а сега както се борят за титлата ли ще ги изостави доста съмнително.

shizofrenik
15.11.2010 20:15

Дядо Саар дето се отказва от футбола сега на 40 години е и е с класи под БУфон *wink*

PleaZeE
15.11.2010 19:16

Че Манчестър си имат Вандерсар за какво им е Буфон *lol*

shizofrenik
15.11.2010 13:10

Ххаахахха Буфон най-много да подпише някой автограф за Юнайтед хахахаха . Как виждате Буфон да отиде в Юнайтед след като неговия Ювентус таман излезе от кризата и е в борбата за Купата на Серия А ? Че той остана когато бяха в Серия Б сега ли ще се маха :X:X:X