Антон Генов: Треньорите да не ни правят разбор

12:41
Антон Генов: Треньорите да не ни правят разбор
"Нека треньорите на не ни правят разбор, както ние не коментираме играта на техните отбори", заяви Антон Генов след мача ЦСКА Локомотив Пловдив (1:0) пред сайта на Асоциацията на съдиите в България.

Думите му бяха отговор на обвиненията на наставника на пловдивчани Неделчо Матушев, че реферът е помогнал за победата на "армейците".

"Неделчо Матушев е треньор, а не съдия. Той да си гледа първо как играе отборът му и какво прави", добави Генов.

Собственикът на тима от "Лаута" Коко Динев пък заяви, че заради показаните картони на играчите му Генов си е запазил сепаре в известно столично заведение. Следващия мач на Локомотив Пловдив е със столичния Локомотив, чийто спонсор е "Найт Флайт". Двубоят е от турнира за Купата на България.

"Аз смятам, че съм отсъдил това, което съм видял. В "Найт Флайт" мога да ходя, когато си поискам. Г-н Динев знае много добре, но не е прав, защото нека да види картоните. Има си съдийска комисия, има си наблюдател", каза още реферът.

На въпроса на един от шефовете на Локомотив Антон Узунов защо не е свирил мач на Литекс от две години, Генов отговори: "Аз не мога да се назнача да ръководя мачове. Където ме пратят и където ми дадат мачове, аз ходя и ръководя. Какъв е проблемът? Ако това е проблем на Наско Узунов, да си го разреши със съдийската комисия. Не съм ли прав. Аз съм съдия, нямам проблеми с нито един отбор", завърши топреферът на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
15.11.2010 23:45

Геноф, покупна курво такава, недей дава акъл на по-висщите от теб, продажник.