Бомбардираха автобуса на Реал с бутилки

12:16
Бомбардираха автобуса на Реал с бутилки
Конфликтът между треньора на Спортинг Хихон Мануел Пресиадо и този на Реал Мадрид Жозе Моуриньо прерасна в нещо още по-сериозно, след като стана ясно, че наставникът на тима от стадион "Ел Молинон" е хвърлил бутилка по автобуса на "Белия балет" след срещата между двата тима.

Според "Марка", Пресиадо е имал разгорещен спор с Моуриньо на паркинга на "Ел Молинон" след загубата на неговия тим от Реал с 0:1. Пресиадо обвини португалеца, че го е провокирал след срещата, повдигайки два пръста в знак на победа. Пресиадо възприел това като намек, че Хихон ще изпаднат в Сегунда Дивисион и хвърлил бутилка по автобуса на "Кралския клуб", но не преценил точността си и шишето ударило друг човек, вместо първоначалната си цел.

Версията на Реал е друга. Според тях Пресиадо започнал спора, правейки груби жестове към Моуриньо, което било последвано от хвърлянето на бутилката. Асистентът на Моу Руи Фария пък наистина заяви, че Спортинг ще изпаднат.

Охраната на стадиона прекратила конфликта, преди да се стигне до по-сериозни последствия. Отношенията между Реал и Спортинг Хихон са студени след войната на думи между Пресиадо и Моуриньо. Последният обвини наставника на Хихон, че е излязъл с отслабен състав срещу Барселона, докато Пресиадо нарече португалеца "злодей".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hrasta
15.11.2010 19:25

Арогантен тип си е Моу, но такъв си го харесвам.

yoyothebestplay
15.11.2010 14:29

разбира се *joking* казах го и преди - поголям идиот от моу не сам виждал *beer*

VencislavDS
15.11.2010 14:26

Моу е наи големия боклук.Имам чувството че е баща на Педалдо.Само вижте какви боклуци са и двамата.Даже и 2-та са портогалци. *thumb_up*

didkomz
15.11.2010 14:21

А Моуриньо не е така ли!? 100% съм сигурен, че Моу го е провокирал с жестове, както стана в мача с Милан, това си му е в характера (който за съжаление е такъв)!

boc1
15.11.2010 14:16

Пълен боклук е тоя Пресиадо *thumb_down*