Пет отбора изреваха от Литекс

11:42
Пет отбора изреваха от Литекс
Пет отбора досега протестираха срещу съдийството в мачовете им срещу Литекс. Берое, ЦСКА, Левски, Славия и Локо (Сф) се оплакваха, че са били ощетени.
   
Берое - Литекс 1:1 (съдия Ангел Ангелов)
Заралии протестират в 48-ата мин, когато съдията Ангелов не отсъжда дузпа. В дебютния си мач за Берое Стойчо Младенов-младши е съборен в наказателното поле, но наказателен удар не последва.

ЦСКА - Литекс 1:1 (съдия Стефан Спасов)
Емил Костадинов (спортен директор на ЦСКА): През цялото време наблюдавахме тенденциозно свирене на рефера Стефан Спасов, което е най-важното. Мисля, че е крайно време Коце Костадинов да си подаде оставката. Ако не го направи, най-отговорно ви го казвам, аз ще напусна изпълкома на футболния съюз. Минаваха ми мисли да извадя отбора.
Гьоре Йовановски (треньор на ЦСКА): В последните минути имаше чиста дузпа за нас, но съдията не я отсъди. Ако преди да дойда, някой ми беше казал, че срещу ЦСКА ще се свири така в София, щях да си помисля, че лъже. И това ако не е дузпа, не знам кое е.

Литекс - Левски 2:1 (съдия Станислав Тодоров)
Ясен Петров (треньор на Левски): Нямаше никакво нарушение. Съдията направи подарък на Литекс при първия им гол. Не заслужавахме да загубим. Оставихме футболистите да решат мача. Само че главни действащи лица не бяха играчите. Визирам човека, който ръководеше срещата. Мисля, че нямаше еднакъв критерий към двата отбора.
Официална позиция на Левски: Съдията подмина две стопроцентови дузпи за Левски. С неадекватната си преценка и различния критерий при отсъжданията главният рефер изгуби контрол над футболистите и е отговорен за напрежението и грозните сцени в двубоя.

Литекс - Славия 2:0 (съдия Николай Йорданов)
Венци Стефанов (президент на Славия): Само за разстрел дават дузпа срещу Литекс. Няма мач на Литекс, в който съдията да не ги подпира. Емил Велев не е виновен, че го изгониха - прав беше да протестира.

Литекс - Локо София 1:0 (съдия Ангел Ангелов)
Николай Гигов (президент на Локо Сф): Оказа се, че Ангел Ангелов е пълен некадърник. Ще направя всичко възможно това момче да се занимава с нещо друго. Последните мачове си замълчах, защото ни поощипаха малко, но сега няма как да стане. Той е пълен некадърник. Ще искам да бъде изваден от съдийството и също така и шефът на съдиите да се смени. И други съдии трябва да бъдат махнати. Не е нормално това, което се случва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshky_
15.11.2010 20:29

Интересно защо почнаха да обръщат такова внимание сега на съдийте а не когато подпираха постоянно столичните ''грандове'' и никога не свиреха в полза на Литекс.Тогава не ревахте като ви свиреха дузпи за неправилно дишане в наказателното поле нали *erm*

GoPeTo_pz
15.11.2010 20:15

Добре че съдиите ги подпират.Видяхме ги в евротурнирите кво направиха.

krasy11
15.11.2010 16:36

Всичките ги знам,че са боклуци,само тоя съдия Николай Йорданов не съм забелязал да се издънва,но може да не съм гледал когато е свирлил като "престъпник".

"Пастата" (Стефан Спасов) тоя кой го види да го плювне 1 път и от мен

VeneSotirov
15.11.2010 14:49

Селянчетата много нагло ги бутат към титлата, но понеже са тотални некадърници, накрая ще се осерат мощно!

fena_b
15.11.2010 14:02

Пак Гришата ще ви купи титла,както беше преди 10 години...Жалки сте.....