Анчелоти: Това бе най-слабият ни мач под мое ръководство

08:35
Анчелоти: Това бе най-слабият ни мач под мое ръководство
Това е най-слабият ни мач, откакто съм в Челси, сподели наставникът на "сините" Карло Анчелоти след загубата с 0:3 от Съндърланд у дома.

"Мисля, че това бе най-лошият ни мач, откакто съм тук. Все пак във футбола подобно нещо може да се случи, особено ако не играеш добре, а този път ние бяхме много слаби. Нищо не се получаваше. Играхме добре само около 15 минути, а това е твърде малко. Имахме много лош ден, а и съперникът показа фантастичен дух и ни надигра", каза Анчелоти.

"Загубихме два от последните си 3 мача и това не е добре. Явно изпитваме трудности в момента и трябва бързо да ги преодолеем. Ще се срещнем в четвъртък след мачовете на националните отбори, за да анализираме защо се получи така. Трябва да реагираме подобаващо още в следващия мач и това ще бъде от голямо значение", добави още италианецът.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_Winner1
15.11.2010 14:21

наистина беше най-слабият,а и ти направи няколко грешни смени... гледаме напред и нагоре *thumb_up*

cska_npacema
15.11.2010 09:35

Няма нещо странно в това, че Chelsea загубиха на своя стадион. Както казва и Ancelotti, случват се такива мачове. Sunderland oпределено бяха по-мотивирания отбор, и съвсем заслужено победиха. Успех на Chelsea в следващите мачове *thumb_up*