Реал се измъчи срещу Спортинг Хихон, но взе трите точки и пак задмина Барса (видео)

21:55
Реал се измъчи срещу Спортинг Хихон, но взе трите точки и пак задмина Барса (видео)
Реал Мадрид постигна трудна победа с 1:0 като гост на Спортинг Хихон в среща от 11-я кръг на Примера дивисион.

Мадридчани трябваше да се оправят без своя наставник Жозе Моуриньо, който наблюдаваше мача от трибуните, тъй като бе изгонен по време на мача за Купата на Краля срещу Мурсия.

След равностойно първо полувреме "белия балет" започна по-усърдно да търси попадение и в 68-а минута Кристиано Роналдо бе изведен сам срещу вратаря на позиция малко вдясно от вратата. Португалецът шутира с десния крак по диагонала, но Хуан Пабло плонжира и спаси.

Буквално в следващата атака домакините също пропиляха стопроцентова голова възможност. Ривера пусна пас между двама защитници и намери Сангоу на чиста позиция в пеналта на Реал. Нападателят стреля по диагонал, като топката премина на сантиметри от страничната греда.

Моуриньо даде нареждания Бензема да замени Анхел Ди Мария и френският голаджия скоро получи шанс да стреля от около 16 метра в горния ляв ъгъл на Хуан Пабло, но и този път вратарят на Хихон прояви класата си и спаси.

Все пак Реал най-накрая стигна до гол в 80-а минута, когято Рамос центрира отдясно, Бензема надскочи прекия си пазач и прати топката към левия долен ъгъл. Хуан Пабло плонжира и спаси, но при добавката Гонзало Игуаин чукна топката в мрежата.

Минута по-късно след центриране отдясно Барал бе оставен непокрит от защитата на Реал и от границата на малкия пеналт нападателят стреля с глава, а Икер Касияс със сетни усилия спаси.

В даденото от съдията продължение Ботия здраво изрита Кристиано Роналдо до тъчлинията и бе изгонен от рефера.

В крайна сметка Реал задържа преднината си и отново е лидер в Примера с една точка пред втория Барселона.

Спортинг Хихон - Реал Мадрид 0:1


0:1 Игуаин 80-а мин

Спортинг Хихон: Хуан Пабло, Хосе Анхел, Ботия, Грегъри, Егурен, Диего Кастро, Кармело, Лора, Ривера, Сангой, Начо Ново

Реал Мадрид: Касияс, Рамос, Пепе, Карвальо, Марсело, Ди Мария, Роналдо, Кедира, Шаби Алонсо, Озил, Игуаин


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messyfan
15.11.2010 16:45

това е абсолютно невъзможно,въобще не си го и помисляй Алмерия да ни вземе точка.Барселона започнаха слабо сезона,заради многото национали играли на Мондиала и започнаха по-късно подготовката си за Примера.Просто няма как да сбъркат,вече се опариха от Еркулес а и тази година са на 1т.от Реал,което е недопустимо за тим като Барса.Все пак познавам манталитета на каталунеца,живял съм там 2г.-никога не обичат някой да ги превъзхожда.Така че.....

crreal
15.11.2010 14:20

TheSlimShady Не съм ходил в Испания да гледам Ел Класико и много съжалявам за което,но то 1,2 години ще отида каквото и да ми струва.Имам 2ма приятели там и ми казват същото.Отборите наистина са най-класните,но освен това има огромно уважение по между им,но тук е България и нещата са малко по различни.

crreal
15.11.2010 14:16

Виж вие да не направите някой равен срещу Алмерия,защото са стабилен отбор като домакин и се хвърлят здраво.Ако не се лъжа моналата година ви взеха точица,мисля че 2:2 свърши мача,но не съм сигурен.

crreal
15.11.2010 14:15

messyfan Ето тук съм съгласен с теб.Баските наистина мразят Мадрид и се хвърлят на живот или смърт срещу тях.Успехите им обаче са като домакини.Там като гледам мач срещу Мадрид имам чувството че стадиона ще избухне,наистина страхотна атмосфера.В Мадрид обаче ще бъдат разбити,едно е да искаш съвсем друго е да можеш.Единсвения въпрос е с колко ще ги отнесем.2:0 според мен ще е добре.

TheSlimShady
15.11.2010 13:01

Момчета, защо не вложим малко респект в думите си, а? Защо поне веднъж не се държим както подобава? Madoto_1 е много прав! Форумите на Реал и Барса са пълни с обиди и то безцелни и безмислени.. и двете страни показват голямо неуважение (с някои изключениа) Един пич по-долу беше написал.. защо не гледате мачовете на вашите любими отбори и не извличате нещо положително от тях, ами чакате с нетърпение мач на вашите съперници и все им намирате някой футбол!? Вашето вече прекалява - и не говоря само за феновете на Реал и Барса.. много АНТИФУТБОЛ в целия свят, преди не беше така *sad* Фен сам на Реал от малко повече от 10 години - баща ми ме запали. Бях на 14, когато с тате пътувахме до Мадрдид и гледах първия си мач на живо, той беше точно ЕЛ КЛАСИКО. Тогава татко ми каза - "Виж това за мен са най-класните отбори и за мен винаги ще си останат такива и помни винаги ще има жестока враждебност м/у тях, но искам винаги да уважаваш и двата клуба!" Няма никога да го забравя! Моля всички - ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! Помислете дали това е футбол или простащина!

sasedq
15.11.2010 11:13

До края на полусезона реал имат мачове с валенсия,барса,севиля,билбао и виляреал и още няколко бонуса.От сега почват трудните им мачове така че да не се радват много

messyfan
15.11.2010 01:06

И между другото до Ел Класико имате мач с Атл.Билбао,баската провинция не признава Мадрид за столица и я ненавижда,смятат се повече за французи и винаги играят за Барса,защото ги уважават.Така че нищо не се знае какво ще се случи в този мач,предшестващ Ел Класико.

ricky85
15.11.2010 01:03

nofx Много се излагаш момче. Много злоба има в теб, съжалявам те. И незнам защо влизаш в статий за Барса и обиждаш като комплексирано, недоносено хлапе. Да си виждал фен на Барса да влиза в статия на вече затъналия в забрава нещастнен клуб на Байерн и да ви обижда и псува като долна селска мастия? Мъдото пък ти "неутралния фен" се скрий в дупката и не се слагай при големите отбори, разбрали негодник. Много злоба, много нещо, но така е Барса прекалено много отбори унижи *wink*

messyfan
15.11.2010 00:59

Максуел не е толкова фатално да отсъства,виж друго си е без Роналдо.За мен лично ще съм по-спокоен ако играе Абидал а не Пике,не че е слаб играч-напротив,но много се увлича в атаки и оголва защитата.А че Реал са покровителствани тази година е ясно.Е няма как да е,много пари се оръсиха за 2год.,само че пред Барселона не им минават номерата,просто имат страшен респект и неуписуем страх.

crreal
15.11.2010 00:39

От ляво имах в предвид от вашата гледна точка...

crreal
15.11.2010 00:38

messyfan Колко мача трябваше да отнесе Моу сигурно точно 3 ви оправяха а?Не ставай смешен наказанието си е напълно резонно,даже съм виждал и накзания за по 1 мач за наругаване на съдия.Що се отнася до роналдо същото може да се каже и за Максуел от вчера нали?Не го изгониха защото от дясно трябваше да застане на 29 лебеда Абдал и Ди Мария да го прави смешен 90 минути.Сега с Максуел ще е по добре но ефекта че е подобен *lol*

messyfan
15.11.2010 00:34

Ей,много майки ще забременеят тази вечер!Да не би да се игра Ел Класико тази вечер,че се изпопсувахте каруцарски.Само не искам глупави сравнения кой е по-класният отбор между Барса и Реал.Мъка е да се гледа отбора от Чамартин(предградие на Мадрид),щели да ни бият на 29.Вие сънувате ли или прекалено много мечтаете.Очаква Ви нещо много страшно.А относно НЕизгонването наРоналдо-Щеше да пропусне мегадербито на света.Абсурд,както и наказанието на Моу е абсурд-само за 2 мача.И после нямало подпиране за Реал-абсолютна глупост.Все пак поздрави за 1-на мъка,но сте до тук.В Барселона милост няма да има за вас. *beer*

Manower
15.11.2010 00:33

ххаа спуках се от смях на коментарите тука *lol* обаче като чета има някой индивиди от реал,който са тея ограничени и псуващи, а не тези на Барса! То пък вие само хубаво искате да ви се говори за отбора, грам в очите истина не понасяте. *erm* Аз ще говоря, когато му дойде времето! *thumb_up*

Real_ftw
14.11.2010 23:54

Неграмотни селяни са само феновете на циганския отбор парцелона *thumb_up*

Barca_fen112
14.11.2010 23:37

С нискоинтелигенти нещастници, които не разбират и грам от футбол, а се дървят само в нета не споря. То се вижда квото има. Та вие си псувайте, и си говорете глупостите, но нищо няма да промените. Жалки и глупави фенчета сте. Жалко за вас, защотото сте тъпаци и такива ще останете. Хайде са хранете ме колко искате ! *lol*

sasedq
14.11.2010 23:28

Real_ftw ти да не би да си пророк *lol* Виж си жалкия отбор и мълчи.След ел класико пак ще пищите "СЛиедващътъ гудина ши въ биим" както го правите вече 2 години.

Barcelona1234
14.11.2010 23:22

Ако съм убидил някой с нещо се извинявам ама тоя Madoto ме искара извън нерви

Real_ftw
14.11.2010 22:54

Да друг е въпросът че срещу нас никой отбор не е пускал резервите си както срещу Барса.Бият някви анонимници с 3 гола и се кефят ако Спортинг срещу вас не бяха легнали а пуснали титулярите си 2 парцала не ви мърдаха *thumb_up*

crreal
14.11.2010 22:53

Barca_fen112 Ти вече си уникален нямаш равен.Искаш да кажеш че хихонските бръснари заслужавали нещо със самбото което играха ли?Или с лежането по терена ли?И теб да те сложат там само да ги риташ и да лежиш при всяко докосване и ти значи ставаш за Ла Лига а?

Real_ftw
14.11.2010 22:53

Ей го и другия селяк от съседното село Barca_fen112 дето пак с неговите глупости ни занимава.Не сме били заслужавали ти си супер ограничен ръб вратаря им спаси сумати положения оня вика не сме заслужавали *lol* Боже помогни им!

ONE_OLD_STAR
14.11.2010 22:52

Гледали са го, но с червено-сините очила, затова говорят само глупости.

nofx
14.11.2010 22:52

Barcelona1234 всички фенове на парцеляците са точно такъв тип селянин кат теб! аъ мача на реал не го гледах но снощи си пуснах за малко да гледам уж испанско дерби и след 2 мин както пуснах циганската каталунска мъстия вия ритна от зад човек за което не получи картон за коетно не се отсъди фаул и на всичко от горе дадоха странично хвърляне за парцеляците..... та точно долната каталунска измет дето е отбор от 15 години е подпирания и благодарение на тва са вече отбор от 15 години преди това само са гледали ШЛ по тв-то *thumb_down*

boc1
14.11.2010 22:51

@112 Поне срещу нас не играха с третия отбор. Гледа ли мача?

ONE_OLD_STAR
14.11.2010 22:48

Задклавиатурни нинджи, пак ли чакахте да се издъним? Личи си, че гледате само през червено-сините очила, защото Реал Мадрид бяха порязани от всякъде. През първото полувреме Йозил излизаше сам срещу вратаря и вдигнаха засада. През второто чист гол на Игуаин беше отменен. Айде тихо мизерници, занимавайте се с вашия отбор и спрете да говорите глупости.

Barca_fen112
14.11.2010 22:48

С нищо не заслужаваха тези 3 точки. Жалко за труда на Спортинг защото дадоха максимума и им се опънаха докрай , като само малко класа не им достигна да им напълнят кошарата и после от една много по - лесна за спасяване ситуация отколкото предишните вкараха.. Късмета им даде криле днес, но срешу нас няма да е така *smile*

Barcelona1234
14.11.2010 22:42

ти хубаво говориш така за майки ама явно скоро не си ял шамари.аз ти казах говори по мой адрес а не засягай болното ми място защото става лошо

Madoto_1
14.11.2010 22:41

Само не разбрах, коя глава ще ми спукаш на 5 места? *lol* *lol* Аххх женствено мое дете, тъпо недоебано...колко си ми смешен, 100% си на не повече от 14 години и си решил да се правиш на мъж тук, а в училище те използват за боклукджийски кош!

tttt
14.11.2010 22:39

фенчетата на провал спокойно 2 ри ще се както всяка година да не говорим на ел класико ще ви сгазим .. мадото ти може да незнаеш какво е топка но аз знам в прочем майкати знае какво е топки *lol* *beer*

Madoto_1
14.11.2010 22:38

Barcelona1234 сигурен съм, че щеше да го направиш, вие форумните хулигани се увеличавате с всеки изминал ден...Ахххх вече не знам дали ще пиша по форумите след като има такива ''мъже'' като вас. *lol* *lol* Айде лека нощ ти пожелавам дъще!

boc1
14.11.2010 22:35

@Madoto_1 Тия "фенове" на барса са толкова ограничени, че си знаят само 1 и също. С нетърпение гледат всички мачове на Реал и чакат да се издъним, отколкото да гледат техния отбор. Вие сте hater-и, не сте никакви фенове. Айде спете спокойно, втори сте. Гледайте Интер-Милан, мача е много интересен.

Madoto_1
14.11.2010 22:35

Ахххх.. ''футболиста'' пак ми е писал, но аз съм казал, че вече няма да й чета простотиите. *lol* Играй си футбола и не се занимавай с нас, простите фенчета, които не знаят какво е то ''топка''. *thumb_up*

crreal
14.11.2010 22:29

Real_ftw Аз съм сигурен че детето няма и 12 годинки и много се забавлява на всяка глупост която я пише.До тук добре,но да ти харесва да те хранят по няколко човека на вечер и да демонстрира постоянно колко е прост ми се струва вече нереално.Ей уоуо иди на лекар зашото се притеснявам за такива отрешчици като тебе.

crreal
14.11.2010 22:25

Barcelona1234 Добре не бил дал 2 жълти картона ОК.Ако гледам пак мача сигурно ще има ситуаций в които не е дал и на Хихон,защото не спряха да ритат през краката цял мач.Това не толкова важно(жълт картон,ако е втори да разбира се)но признай и ти че чист гол отмени на Игу ако си гледал мача.Нямаше никаква засада в най-лошия случай бяха на една линия при паса.

Real_ftw
14.11.2010 22:25

yoyo пак счупва с неграмотност искам да забележите тоя е толкова ограничен и явно гледа футбол от 1-2 месеца. Казва "хИхИн" повече май не е нужно да казвам то бива неграмотни хора в нета ама това е прекалено.Като си от село няма да работиш на компютър и толкова *lol*

Barcelona1234
14.11.2010 22:24

хахаха смешник не говори за майками само педалче долно мери си думите.Никой от тук не съм го убидил просто кавам че ви подпират яко ве марсол.Господ гледа хубаво калнеж така за (майките)

Madoto_1
14.11.2010 22:24

бомба да ги удари*. *thumb_up* Дори сега като прочетох останалите коментари...О, боже мой!Феновете на Барселона освен да се заяждат май друго не могат да правят...

Markozz
14.11.2010 22:23

Реал буклуци вие требва да играйте само с селяците да ви дат за душата,играйте като жени не сте за Премиер Дивизион *lol* .

Madoto_1
14.11.2010 22:22

Знаете ли, аз като един напълно неутрален за Испания фен забелязвам едно - откакто Барселона взе няколко титли започнахте да си мислите, че сте най-великите.Как може да има такива боклуци като Barcelona1234...ей мършо, никой не ти дава правото да кълнеш по този начин бе капут!Само феновете на Барселона псуват, кълнат, заяждат се, а тези на Реал почти винаги са възпитани и просто изказват мнение по даден въпрос.За това, ако някой ме пита кой ми е по-симпатичния от 2-та отбора, аз със сигурност ще кажа - РЕАЛ МАДРИД.И последно - Barcelona1234 айде дано майка ти бомба да я удари и всички, които обичаш бомба да ти удари, защото ти си боклук и не заслужаваш нищо добро!

Markozz
14.11.2010 22:15

Реал Мадрид щом неможе те да се справите с лекота с тея селяци каде сте трагнали за титла в Испания камоли ШЛ смешници 50-60% от мачовете ги взимате с касмет или с помощ от садията.

yoyothebestplay
14.11.2010 22:11

црил тихо бе нещастник пак биете в последните 10 мин. *joking* слабо отборче за нищо струващо хихин игра адски добре и заслужаваше точката ама вие простито късметлии пак взехте победата накрая слабаци майко на Ел класико като си го спчелим кво ще става просто не е истина *lol* *lol*

Real_ftw
14.11.2010 22:11

Въпреки че рефера беше решил да не ни даде победата като отмени редовен гол на Игуаин накрая си взехме 3те точки напълно заслужено *thumb_up* Мо не е на пейката и това е причината че нямаше много мотивация.На нас поне не ни пускат резерви като други испанки клубове

Barcelona1234
14.11.2010 22:09

creal ами да исках X да направят ама си признай че съдията яко ви подпря на рамос 4 нарушения и не му даде 1 жълт картон даже а на роналдо да не говорим просто яко ви подпират NO COMMENT

Barcelona1234
14.11.2010 22:07

TheSlimShady коментара ми нее към тебе да знаеш а към един клоун ама са му махнали коментара *smile*

crreal
14.11.2010 22:06

Barcelona1234 Защо си толкова нервен бе?Искаше ти се Х нали???Отново отмениха чист гол на Мадрид,на Игуаин за някаква засада,която само страничния видя.След тая грешка можеха да се опитат съдийте да си поправят грешката както вчерашния мач,но уви никой не плаща за това и не го направиха.Все пак се измъкнахме,на Хихон им пожелавам да изпаднат и да не се върнат повече.Кои са тия смепници че да преценяват с кого и как да играят?С/у едни с 30% от възможностите си с/у други на 300%.Все пак са сакътлъци и освен да лежат друго не свършиха.

VencislavDS
14.11.2010 22:05

Чис червен за Роналдо когати ритна ониа без топка просто неможе без едно рамо от съдята. *wink*

TheSlimShady
14.11.2010 21:59

Отсъствието на Моу си каза думата! Но все пак победихме, което е най-важното.. *thumb_up*