Фърдинанд: Юнайтед няма да играе никога дефанзивно на \"Олд Трафорд\"

16:22
Фърдинанд: Юнайтед няма да играе никога дефанзивно на \"Олд Трафорд\"
Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд постави под съмнение амбициите на градския съперник Манчестър Сити, след дефанзивната игра на "гражданите" при нулевото равенство в дербито, което се игра през седмицата.

Фърдинанд призна, че сър Алекс Фъргюсън никога не би позволил на своя тим да играе по толкова негативен начин пред собствените си фенове, както Сити срещу Юнайтед.

"Тъй като Сити ни приемаха у дома, ние очаквахме те да излязат и да играят срещу нас", заяви Рио за "Мирър".

Английският национал допълни: "Те обаче просто си седяха в своята половина и чакаха ние да атакуваме. Нашият мениджър никога няма да ни позволи да играем по този начин. Точно заради това той е постигнал всичко това. Той няма никога да ни позволи да играем така у дома, да не атакуваме съперника. Нашият бос ни казва точно това преди всеки мач: \'излезте, покажете какво можете и се наслаждавайте на футбола\'.

Фърдинанд допълни: "Всеки обаче си има своя стил. Манчини е италианец и си има свой начин на мислене. Ако той смята, че така ще постигне успехи в Сити, тогава му желая успех. Аз обаче мога да говоря като играч на Юнайтед, така че ви казвам, че ние никога няма да играем дефанзивно на "Олд Трафорд", никога! Това няма как да стане!"
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

psiharizlle
14.11.2010 17:03

пълни глупости Сър-а прави такава играта защото няма играчи в момента ,а и преди като имаше срещу големите отбори пак се затваряше и това му донеси победите,а и имаше голяма доза късмет при спечелването на последните 2 титли в ШЛ