Нови 65 хиляди паунда глоба за Манчестър Юнайтед донесе сър Алекс

13:44
Нови 65 хиляди паунда глоба за Манчестър Юнайтед донесе сър Алекс
Манчестър Юнайтед ще бъде глобен с 65 хиляди паунда, след като мениджърът сър Алекс Фъргюсън за пореден път отказа да застане пред камерите на телевизия BBC, която излъчва мача на „червените дяволи”.

Президентът на Английската футболна федерация сър Дейвид Ричардс е влязъл в контакт с изпълнителния директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил, за да го информира за наказанието, което ще бъде наложено на „червените дяволи”, като двамата дълго са обсъдили поведението на Фъргюсън.

Сър Алекс отказва да говори за BBC от 2004 година, когато телевизията направи сериозни разкрития за неговия син Джейсън и за неговите злоупотреби, като агент на футболисти. Фъргюсън поиска извинение от BBC, но от телевизията категорично отказаха.

Манчестър Юнайтед може да се отърве и с по-малка глоба, но с оглед факта, че поведението на Фъргюсън е рецидив от BBC ще искат ФА да наложи максимална санкция на „червените дяволи” и техния шотландски мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alechko
14.11.2010 23:23

той недава интервю за ббс защото преди време са говорили нещо за него и са го обидли публично и затова недава интервюта за тази телевизия

hrasta
14.11.2010 13:48

Глобата е смешна. Заплатите в лагера на Унайтед са доста по-големи.