Сър Алекс: Ако имахме още пет минути, щяхме да спечелим

10:39
Сър Алекс: Ако имахме още пет минути, щяхме да спечелим
Мисля, че трябва да бъдем доволни от точката, но ако имахме още 5 минути, щяхме да спечелим, коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед равенството с Астън Вила 2:2.

"Можехме да инкасираме цели шест гола през второто полувреме, но късметът бе с нас. Домакините играха страхотно и имаха доста добри шансове да ни вкарат още попадения. Вила нацели на три пъти гредата, а освен това Албрайтън пропусна два страхотни шанса да реализира", коментира сър Алекс.

"Трябва само да похвалим Астън Вила за играта им в този мач, която бе изпълнена с изключително много емоции. Мисля, че се получи един наистина страхотен двубой и аз се радвам на характера, който показаха моите момчета в него. Вкарахме два късни гола и стигнахме до равенството, но аз смятам, че ако срещата бе продължила още пет минути, тогава може би щяхме да обърнем нейния развой и да стигнем до победата. Смятам, че ние можехме да реализираме по-рано, но за съжаление изпуснахме две страхотни положения през първото полувреме, а не трябваше да го правим. Да губиш с два чисти гола 10 минути преди края на мача и след това да изравниш – определено трябва да бъдем доволни от точката в двубоя", каза още шотландецът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blazin_squad
15.11.2010 13:57

alechko до края на сезона ще има още да реве тоя тепърва започват загубите слушай ме.пак ще си пишем бади сигурен

alechko
14.11.2010 23:25

blazin squad кво веднага храниш бе пумяр скапан наи мраза такива като тебе кадето нищо не са постигнали в живота и гледат на другите да намирак косури този човек е велик преценил е казъл ти какъв си да даваш оценки

blazin_squad
14.11.2010 12:00

това мрънкало пак недоволно.или съдията го ущетил или му трябват 150 минути за победа...... това е футбола 90 минути или неможеш или се пенсионираш... смешко изкуфял!!! *thumb_down*

psiharizlle
14.11.2010 11:23

в момента Манчестер са много слаби таз година предричам рано отпадане в ШЛ и 3-4 то място в Англия просто нямат играчи