Вила и Юнайтед минаха през рая и ада за драматично 2:2 (видео)

16:44
Вила и Юнайтед минаха през рая и ада за драматично 2:2 (видео)
Астън Вила и Манчестър Юнайтед завършиха 2:2 на "Вила Парк" в мач от 13-я кръг на Висшата лига.

Двата тима изиграха страхотно второ полувреме, в което паднаха 4 гола. Бирмингамци поведоха с 2:0, но гостите изравниха, а в последните минути можеха да стигнат и до победата.

Предвид множеството проблеми в състава си, домакините очаквано приеха играта в своята половина и разчитаха на контри. Темпото бе доста добро, а "червените дяволи" лесно стигаха до дъгата на наказателното поле, но някъде там атаките си рушаха. В 16-а минута Бербатов имаше чудесна възможност, след като бе изведен сам срещу стража на Вила, но лековато би покрай гредата. Тимът на Жерар Улие имаше моментни проблясъци, в които за минута-две се задържаше в половината на Юнайтед и поставяше под напрежение защитата на гостите. След 20-а минута, когато първоначалния устрем на "червените дяволи" бе отразен, бирмингамци изнесоха играта в по-предни позиции и бяха равностойни на съперника си. В 31-а минута Ашли Йънг стреля. Ван Дер Саар обаче отрази. Две по-късно Евра напредна добре отляво и центрира остро, но нямаше кой да засече. В 43-а минута Даунинг се озова на добра позиция и шутира. Топката обаче рикошира в защитник и излезе в аут.

Второто полувреме също започна на висока скорост. В 50-а минута Оубрайтън се озова на стрелкова позиция, но от малък ъгъл би встрани. Четири по-късно отново той след чудесно центриране отляво засече топката на далечната греда, но за съжаление неточно. Вила определено бе по-добрият отбор и пропусна две чудесни възможности. Късметът покри Юнайтед в 65-а минута, когато удар на Колинс срещна напречната греда. Три по-късно пък Агбонлахор уцели страничния стълб. В 71-а надмощието на бирмингамци даде резултат и домакините получиха дузпа за фаул срещу Агбонлахор. Ашли Йънг изпълни чудесно и Вила поведе. Сър Алекс реагира, като смени яловите Бербатов и Ернандес с Обертан и Македа. В 76-а минута след чудесна контра домакините удвоиха. Даунинг бе изведен чудесно отляво, пусна към Оубрайтън и младокът засече за 2:0. "Червените дяволи" веднага натиснаха и в 79-а удар на Фърдинанд бе избит от гол линията. Две по-късно страхотен шут на Македа матира Фридъл за 1:2. В 83-а зверски изстрел на Даунинг мина на сантиметри над напречната греда. В 85-а минута след чудесно центриране на Нани, Видич на далечната греда засече с глава за 2:0. В 91-а удар на Обертан мина над вратата. Секунди по-късно отново той можеше да вкара, но Фридъл отрази.

Астън Вила:  Фридъл, Люк Йънг, Уорнък, Дън, Колинс, Даунинг, Ашли Йънг, Олбрайтън, Банън, Хог, Агбонлахор

Манчестър Юнайтед: Ван Дер Саар, Евра, Фърдинанд, Браун, Видич, Парк, Карик, Нани, Флетчър, Ернанес, Бербатов
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_Winner1
13.11.2010 22:52

BerbaTheBest - не ми се спори с теб за "Краля" и да докато играеше с сърце и се раздаваше ми допадаше като играч, но сега просто няма шанс с неговия мързел *sick* goshettu - неграмотнико вземи иди на училище че е трагично положението ти *erm* и ти като си големия родолюбец какво спечели *joking* и виж гола на Елмандер и тогава ела да говориш дококлатено човеченце *thumb_down*

torres12312
13.11.2010 22:34

забавлявате ме здраво сравнявате халфове и нападатели че джерард не бележел а по давал слаб ли бил *lol* разберете нападателя трябва повече да вкара а барби не е саздаден за нападател (дори за футболен играч) ...

BoBi_Levskara
13.11.2010 21:29

BerbaTheBest съвсем сериозно ти отгаварям.Аз лично смятам, че е Нани е най-добрия ирач този сезон до момента.Като цяло никой не играе на нужното ниво до момента според мен, но Нани показва доста добри игри.Бърз е прави страхотни пробиви, повечето му центрирания са перфектни, единствения кусур може би му е че е по лакум, но мнението ми е че е най-добрия този сезон до момента.Имаше време когато въощбе не го харесвах, но тогава имахме Роналдо, а сега нямам голям избор и той според мен показва прогрес.

goshettu
13.11.2010 20:29

BerbaTheBest остави ги те не ценат кфо имат а гледат ЧУЖДОТО :@ гледайте си Елмандер грозни путювци :@:@

peshotar
13.11.2010 19:56

BerbatheBest ти наистна взе да пишеш големи глупости.Нани понякога пречи,но кой направи това страхотно центриране за Видич.Освен това някой все трябва да бие към вратата.Само с пасове не става.
Рууни не е велик,само дето миналата година ни измъкваше всеки мач.А какво правеше Берба тогава???
Берба този сезон може да не играе много зле,но месец и половина не е вкарвал гол.А този мач онова положение как го изпусна...ако го беше вкарал нямаше НИКОГА да стане 2:2 на края...

BerbaTheBest
13.11.2010 19:41

Уинър-интересно ми е-тогава харесвал ли си Берба?

BerbaTheBest
13.11.2010 19:38

Мадо- *thumb_up* Съгласен съм и се надявам пак съдбата да ни срещне когато сте по-силни ,за да наблюдаваме по-интересен мач.

BerbaTheBest
13.11.2010 19:37

Уинър - Той не се е натискал.Те искаха да го купят.Неговите качества не са оценени и признати от самия него,а от САФ.Мартин и Стилиян може би не заиграха за голям отбор,защото нямаше с какво да се забележат ,но бих се радвал ако играят ж по-голям отбор.Когато прочетох за интересът на Ливерпул към Стилиян се радвах много.Искам да кажа ,че се радвам за всички българи,който са заслужили мястото си,освен може би Божинов ,който го гласяха за голяма звезда ,но не му потръгна...

Madoto_1
13.11.2010 19:33

BerbaTheBest аз пък съм фен на Еркулес(тия дето ви напълника дупенцата с бяло нали се сещаш)?Не бъди смешен човече!Миналата година в края ние бяхме страшно слаби, а вие имахте някаква класа и ни разбихте.Живота продължава и може би в бъдеще ще ви бием. *thumb_up*

The_Winner1
13.11.2010 19:32

BerbaTheBest - задай си въпроса защо в Леверкузен и Тотнъм го обичаха и защо сега в Юнайтед го плюят *thinking* и защо Стилян , Мартин и Валери са обичани и защо не обичат "Краля" *wink* защото тези играчи си знаят мястото и не се изхвърлят като някой други които един отбор като Юнайтед е прекалено голям залък за толкова малка уста

BerbaTheBest
13.11.2010 19:31

Боби - Уважавам мнението ти.Но искам да те питам съвсем сериозно,без капчица заяждане,да не си помислиш ,че това целя,та въпросът ми е -Нани не пречи ли на Юнайтед с лакумията си?

BoBi_Levskara
13.11.2010 19:23

Тва че не харсевам особено Бербатов не е защото съм Левскар, а защото съм и фен на Ман.Юнайтед и искам отбора да върви нагоре с футболисти които могат да се борят за всеки един трофей.Ето например Бербатов не е кой знае колко по-добър от М.Петров и С.Петров, ама никой не очаква от Вила или Болтън да спечелят някъв сероизен трофей като ШЛ или ПШ например.Та мисълта ми е че Бербатов би ставал за отбори от ранга на Болтън и Вила които се борят за участие в ЛЕ или ШЛ, но не и за Манчестър Юнайтед.Един Тевез например вършеше повече работа от него, но САФ не го пускаше, защото искаше да наложи Бербатов за да му оправдае 30-те милиона но не стана.Уважам Бербатов като най-големия голмайстор на национални ни отбор за всички времена, но не и като играч за Ман.Юнайтед.

BerbaTheBest
13.11.2010 19:16

Аз съм фен на Барса(тия ,които ви напълниха канчето ако помниш),но също така харесвам Бербатов.Мартин и Стилиян също ги харесвам много,ама явно при вас фактът е Бербатов играе в Юнайтед ,а Божинов в парма ,оказва влияние.

fena_man_utd
13.11.2010 19:15

Бербо та Бербо.Човек като ви слуша и си мисли,че единствено от Бербатов зависи отбора на къде ще тръгне.До някъде може да сте прави,но само до там.Като не е вкарал друг ще вкара за това са другите играчи.Днес Бербо не вкара,ама вкара Видич и Македа.За мен е по важно да играе добре и да помага на отбора,за вас сигурно головете са единствения критерий по който го оценявате.

Madoto_1
13.11.2010 19:13

BerbaTheBest когато Бербатов направи 26 или 27 гола(не помня колко бяха) за един сезон в Юнайтед и след това направи 10 слаби мача тогава ще го признаем за велик играч като Рууни!Markata1988 и ти ли си един от тези футболни фенове, които казват, че за един нападател не е най-важно да бележи голове?Айде моля ви се, ставате смешни вече, вие заслепени фенчета на Юнайтед. *lol*

BerbaTheBest
13.11.2010 19:11

Мадо-Македа има много хляб да изяде ,цели заводи докато настигне Бербатов.Бербатов направил пропуск....вярно,че е Бог и не му е позволено.Сега трябва да го изгорят на кладата.

BerbaTheBest
13.11.2010 19:08

Торес-(и аз го харесвам) ако Ибрахимович беше голяма звезда нямаше да го въшнат още 1 сезон.Милан щяха да бият Реал....Ама той нали е сърцат играч обича фубола,затова обиколи всички отбори от грандовете в Италия,очаквам да стори това и в Испания,но малко се съмнявам като се сетя колко е добър.

Madoto_1
13.11.2010 19:08

BerbaTheBest хммм...Македа получил топката близо до вратата, а Бербатов само около центъра...хммм!Не знам дали това е точно така, защото Бербатов получи една топка и остана един срещу един с вратаря, но показа ''класа'' и изпрати топката встрани от вратата.

The_Winner1
13.11.2010 19:07

какво говорите за "Краля" вижте Елмандер какво направи, а е по-безизвестен от "нашата гордост" *lol*

BerbaTheBest
13.11.2010 19:03

Боби кажи ми какво направи Руни от края на мин сезон.Ае кажи ми.Нищо нали?Тогава това означава ,че и той за нищо не става ама докато бележеше нищо не казвахте.Не си менете мнението според ситуация.А това дали си от Левски или ЦСКА няма никакво значение.Поне не би трябвало да има.И аз съм левскар но това не ми пречи на призная класата на Берба и да го харесвам.

FLY_I
13.11.2010 18:49

Боби ,евала пич абсолютно съм съгласен

BoBi_Levskara
13.11.2010 18:36

За 100 мача ти да направиш само 1 мач.Браво вкара хеттрик, и аз не очаквам той да играе всеки мач толко силно, но той НЕ ИГРАЕ НИЩО от онзи мач с Ливърпул, от тогава е отчайващ, може да не е най-слабия в Юнайтед, ама който си мисли, че е заслужил 30-те милиона може да се гртъмне, той играе като футболист струващ 6-7 милиона максимум.За тея 30 милиона можеха да се купат 2-3 ма които да вършат доста повече работа.Но всеки прави грешки.Спрете да го боговторитем, да наисина е играч от световна класа, но просто на Юнайед им трябват много по-добри играчи от него.За отбор който се бори за 4-то място може и да звезда, ама за отбор преследващ Шампионкса Лига и Премиершип НЕ става.Кога заслепени балумурници ще осъзнаете това.Може би никога ?

manunited666
13.11.2010 18:21

йойо ... който е фен на Юнайтед е тъп , гаден , за нищо неставащ прошляк.Независимо колко е умен или успял.Просто щото е фен на Юнайтед , значи за нищо не става хахаах страхотна логика.

xatalica
13.11.2010 17:59

Спомнете си какво направи Берба срещу ливърпуул и млакнете

yoyothebestplay
13.11.2010 17:43

слабаци 'найтед за нищо струващи боклуци тва сте вие *thumb_up* *beer*

torres12312
13.11.2010 17:42

как може да сравнявате барби с ибра 1 барби ен якав дет на празна кама трудно вкарва ибра вкарва да не казвам от невзможни позиции такаче тихо барби не бива да играе минута футбол повече

ditch
13.11.2010 17:37

BoBi_Levskara,я се сети какво дадоха Барса към тези 12 милиона.о май се казваше Самуел Етоо,който струваше 50/60 милиона.Я по добре си припомни и тогава приказвай,смешко.

markata1988
13.11.2010 17:25

Който разбира от футбол знае, че има разлини играчи, с различен стил на игра. Не всички търчат по терена като муха без глава... Така, че няма база за сравнение между футболистите. Всеки си има своите качества. И трябва да ви хваща срам, че едно момиче явно разбира повече от вас от футбол! Не от ритни топка, павете разлика!

BoBi_Levskara
13.11.2010 17:21

Тоя па ми сравнява Ибра с Бербатов.Барса дадоха 12 милиона за Ибра а Юнайтед дадоха 30 за Бербатов, момче прави разлика.

markata1988
13.11.2010 17:17

Да бе, някой треньор ще пуска някого всеки мач, само да си прикривал грешката *lol* Абе момченца, смешковци... това да не са ви Левски и ЦСКА. Това е най-глупавото изказване до тук...

BerbaTheBest
13.11.2010 17:15

Защо не плюете по Руни.Дето има 1 гол и то от дуспа.На Руни това му беше.САФ трябваше да го пробута на някой и да вземе парите.

BerbaTheBest
13.11.2010 17:13

Целият отбор е трагичен,каквото и да си говорим затъват като Ливерпул,което е жалко.

The_Winner1
13.11.2010 17:09

BerbaTheBest - а Македа игра 1път и вкара 1 гол , сметни си сам разликата *joking*

BerbaTheBest
13.11.2010 17:08

Флай - Ми Барса не се ли минаха като взеха Ибрахимович.

BerbaTheBest
13.11.2010 17:07

Берба тоя мач.....не беше на ниво.Ама хора да ми казват ,че е слаб футболист трябва да са много зле.К'во да направи като игра с топката 3 пъти.

FLY_I
13.11.2010 17:06

Просто е муден футболист ,няма нюх , скорост и спортна злоба ,през повечето време ``спи`` на терена.Обертан игра в пъти по-добре днес от него.33 гола са малко за един нападател.А тоя методиев е някакъв смешен клакьор ,който се асоциира с бамбуков и едновременно с това е влюбен в него.Цял свят ви го казва Фъргюсън се прецака с тея 30 милиона ,трябваше да плати най-много 15-16.Но тогава нашия направи отличен сезон и това заблуди всички ,че е много класен.Сега сър Алекс не иска да си признае грешката и го хвали наляво и надясно и го пуска по мачовете за да изглежда ,че все още вярва в качествата му и глупавите хора си мислят че като влиза в игра значи все пак става за нещо. *lol*

BerbaTheBest
13.11.2010 17:05

Тоя Нани трябваше да го изгонят.При нарушението с/у него удари топката с ръка.Пък и е много голям егоист.Не е Роналдо ,трябва да спре с тия удари от 20 м.

The_Winner1
13.11.2010 17:05

айде радвайте се на "заслужената" точка и на "безгрешното" съдийство *sick*

Gogata85
13.11.2010 17:04

Първо искам да покажа респекта си към младите момчета на Вила. *beer* Заслужаваха равенството,а защо не и победата.Ест.виждам как хейтърчетата почват да пишат за късмет.Ами нека ви е яд боклуци,че Юнайтед е отбор с късмет.Късмета е част от живота и част от футбола и няма нищо нечестно в това.
А сега към мача.Много бяхме слаби във полузащита и в нападение.Никаква Идея как да се вкара гол,а срещу нас уж са млади и неопитни играчи.Непоказахме игра на голям отбор *sad* всички центарлни играчи бяха под всякаква критика.Този път и от Берба съм разочарован.Едно положение имаше и го отигра като аматьор.Фернандес се стараеше,но се престара и неуспя да впечатли.Абе бяхме зле и това е.Късметлииско равенство и едиственото хубаво е че все още нямаме загуба,но това няма да ни донесе титлата.

stasi88
13.11.2010 17:02

Методиев Бент е един изключителен нападател! Но той наистина е за отбор от втората половина на таблицата. В Тотмън това му беше проблема, че той беше пренапрегнат, а както ти каза асистенциите при него са малко. Докато сега в Съндерланд мачка. Иначе по мача-спестени картони, но Юнайтед показаха, че все още са фаворит за титлата.

The_Winner1
13.11.2010 17:02

айде момчета когато намерите смелост да си признаете пак елате да си говорим за Юнайтед *lol*

BoBi_Levskara
13.11.2010 17:01

И великия играч изпусна сам срещу вратаря, сигурен съм, че ако беше резерва цял мач Юнайтед щяха да спечелят.

fena_man_utd
13.11.2010 17:00

Малумници такива.Гол асистенция всичко е важно все пак крайната цел е победа.За вас ако няма удар-гол значи нападател не става.Майко мила!

torres12312
13.11.2010 17:00

левскара сори ти не беше писал когат аз писах нищо лично *wink*

torres12312
13.11.2010 16:58

е такива кат по долните 2 ма ма изкарват от нерви 1 джерардд лампард и .. са халфове бент и баби са нападатели такаче не бива да ги сравнявате от нападателя се очаква най вече да вкарва такаче не компетентните да не дрънкат *wink*

BoBi_Levskara
13.11.2010 16:58

Добре защо отричате фактите балумирници такива.С Бербатов 2-0, без Бербатов 2-2, именно неговата резерва върна отбора в мача.Тъпи Бербатолизовци.

Madoto_1
13.11.2010 16:58

Методиев...няма никакво място за сравнение между Бент и Фабрегас, Джерард и други такива градивни халфове като тях.За един нападател е по-важно да вкарва голове!Не казвам, че не е важно и това, че има много асистенции, но след като няма достатъчно голове да го пускат като халф и да се свършва. *thumb_up* Айде ти си най-големия футболен спец и няма смисъл да се спори с теб.Приятен ден ти пожелавам.

The_Winner1
13.11.2010 16:57

Madoto_1 - какво въобще се занимаваш да говориш с тоя MeToDueB - който явно е личния гъзолизец на "Краля" който за поред мач показа колко е малък *thumb_down* иначе в едно си прав - колко са скъпи неговите голове - по близо 1млн. ами здраве да е *joking* Македа от 1 удар вкара гол, нашия от 5 успя да спечели само аут-ве *lol* и пак ти казвам MeToDueB - ти си богоизбран като "краля" така че остави ни нас простите робски душички да си живеем живота *wink*

fena_man_utd
13.11.2010 16:55

Достатъчно или не вкарал си ги е.Просто като не ви харесва играта на Бербатов най добре ще е изобщо да не се обаждате.Могъл вкарал.Да не е само той так,че да вкарва има поне още 2-3 като него защо тях не ги ругаете.

MeToDueB
13.11.2010 16:55

а 25 асистенции малко ли е за един нападател ? Що само головете гледате, за това сте толкова тъпи и неуки на тема футбол .. сигурно за вас играч, като Бент, който може да вкара от всяко едно положение, но не може да спре и да подаде една топка, няма никаква мисъл .. за вас сигурно той е по-велик от Фабрегас, Джерард, Лампард ? Вземете се скрийте с тази си робска психика

Madoto_1
13.11.2010 16:53

Методиев аз не съм казал, че трябва да имаме Българин в голям отбор като Юнайтед.Как да го направя като не съм футболист?100 мача - 33 гола, това според теб е достатъчно за един нападател?!?!?

fena_man_utd
13.11.2010 16:53

Пак с вашите картони.Я,по-добре си признайте,че ви е яд.

The_Winner1
13.11.2010 16:52

fena_man_utd - айде не се излагай моля ти се *sick* и вземете признайте поне един път очевидното - спестени картони и огромен късмет *erm*

igotleanxD
13.11.2010 16:52

MeToDueB,Г-н Бербатов вместо да стоите тук и да се хвалите сам себе си защо не играхте като хората ?

MeToDueB
13.11.2010 16:51

Madoto_1 написа: не бил за Ман Ю, а кой е за Ман Ю бе .. Гонзо ли ? Да ти имам и робската психика .. зарежи, кво да коментирам, чао за днеска, така или иначе той е в ман Ю и за него са дали 30 милиона паунда, вече 3-та година е там, над 100 мача 33 гола и над 20 асистенции, направи го ти ..

Ginekologa
13.11.2010 16:51

red_devils94 ми ела но чист червен на нани и 100% жълт на ернандес *lol* *lol*

BoBi_Levskara
13.11.2010 16:51

Тия Вила деа и късметлиите разминаха се, трябваше да паднат.

sp00fer
13.11.2010 16:50

хаха дано пак челси да стане шампион *party* тея юнайтед за нищо не стават даже реал които още не са сработени ще ги бие яко ...

fena_man_utd
13.11.2010 16:50

Да,и за това играят в по-слаби клубове от колкото Бербатов.Сигурно ти знаеш повече от СЪРА!

Madoto_1
13.11.2010 16:48

Методиев аз не съм казал, че мразя Бербатов, аз просто гледам реално на нещата, а реалноста е такава - Бербатов е страшно слаб футболист и не е за Юнайтед.Обиждам го заради такива като теб, които сляпо го защитават и го наричат ''най-добрия Български футболист'', а не виждат, че Мартин Петров и Стилиян Петров са 2 пъти по-класни от Д.Бербатов. *thumb_up*

fena_man_utd
13.11.2010 16:48

Нямам думи,с които да опиша този мач.Това беше поредният мач на Юнайтед,с който се наслаждаваш на прекрасната им игра.Просто класика с марка Ман Юнайтед.Да губиш с 2 гола разлика и по такъв начин да се върнеш в играта,е това го могат само най-големите от които и Юнайтед.Конкретно за първото полувреме няма какво да се каже,защото се видя,че тогава мача беше повече физическа борба от колкото нещо повече.Тази точка е нещо повече от една.Честита победа дяволи!!!

Ginekologa
13.11.2010 16:47

markata1988 кое да взенем грещките на съдията как си затваря очите *joking* *lol*

MeToDueB
13.11.2010 16:47

Madoto_1 написа: обиждам хората, които мразят и завиждат, без значение дали е на : Бербатов, Стоичков, Слави Трифонов и т.н .. мразя хората, които мразят и завиждат и не уважават успехите на другите. Аз никой не мразя, и мен ме дразнят футболисти, като : Робиньо и Аршавин например, но мога да коментирам само чисто футболното и негативно, което виждам, а не да ги наричам с разни извънфутболни епитети

The_Winner1
13.11.2010 16:46

и не е истина тоя къде е писал статията как се е развълнувал *lol* "В 85-а минута след чудесно центриране на Нани, Видич на далечната греда засече с глава за 2:0." *lol*

markata1988
13.11.2010 16:45

Абе хора, вместо само да седите, да плюете и да се псувате, що не се заемете с нещо положително и което наистина ще ви е от полза...

Ginekologa
13.11.2010 16:43

тоя кво вика заслужено равенство *joking* *lol*

The_Winner1
13.11.2010 16:43

markata1988 - и ако това не късмет - спестен картон на Чичарито, спестен на Нани, после 2 греди и куп положения и ми казваш че не е късмет *sick*

krasi3600
13.11.2010 16:43

методиев ми се струва че трябва да е гей,може би иска да го чука барби *lol*

The_Winner1
13.11.2010 16:40

MeToDueB - като си толкова всезнаещ и такъв милионер какво правиш тук мама ти дееба очилата *thumb_down*

Madoto_1
13.11.2010 16:40

Metodiev ми то и ти ''чаткаш'' пред компа, но това не го забелязваш нали?Аз просто изказвам мнение, а ти дебилче грозно само обиждаш хората, които критикуват Бербатов.Разбери, че не всеки може да е фен на женствени футболисти.Няма нужда да ми викаш копеле, защото все пак аз съм те създал кур*о мръсна! *thumb_up*

krasi3600
13.11.2010 16:40

мадото така е но този маршар само за пари говори

markata1988
13.11.2010 16:38

НЕ бих казала, че е късмет, запазена марка си им е... А това, че вас ви е яд, че за пореден път не се отказват и се борят все пак и за точката, си е лично ваш проблем!

Madoto_1
13.11.2010 16:38

krasi ти пък и ти...Нали знаеш, че за един футболист най-важно е каква му е заплатата, няма значение как играе той, след като взима 100к на седмица значи е най-великия и никой няма право да го критикува! *lol* Продъжлавайте да му се връзвате на простотията на тоя заслепен фен на Бербатов. *party*

Ginekologa
13.11.2010 16:38

Madoto_1 тихо бе и евертон падаше с 1-3 и 3-3 хаха 5 мин им дават цирк цирк *joking*

The_Winner1
13.11.2010 16:37

Madoto_1 - имат класа и "жажда" ама в тоя мач както и в предните с победи в добавеното си е чист късмет ,а не друго *sick*

nofx
13.11.2010 16:37

Madoto_1 класа НЕ късмет да... за пореден път ше вземат не заслужена точка за пореден път

Ginekologa
13.11.2010 16:35

бахти бе виждах как ман губи тия греди решиха 60% мача *wink*

Madoto_1
13.11.2010 16:35

The_Winner1 каквото и да кажем ще трябва да си признаем, че Юнайтед явно имат страхотна класа и страхотна жажда за успехи.Да губиш с 2:0 като гост на Вила и играта ти да не върви и само за 3-4 минути да изравниш...еми шапка им свалям.Браво на Юнайтед.

krasi3600
13.11.2010 16:34

е тва са играчи бе методиев не нашата балерина *lol*

markata1988
13.11.2010 16:32

Има два вида фенове: Такива които подкрепят отбора си независимо дали се излага и пада, и такива, дето гледат мачовете само за да се присмиват и намират каръци на хора, които те самите никога няма да бъдат... СМЕШНИ СТЕ!!!

Ginekologa
13.11.2010 16:32

yoyothebestplay не 1 а 2 щяха да са на Ернанес-жълт спестен и на нани деба 2-2 *joking*

MeToDueB
13.11.2010 16:32

БРАВО на ВИДИЧЧ бее .. заиграха момчетата хахаха

krasi3600
13.11.2010 16:32

стига с тези пари бе боклук тука гледаме кои как играе не колко пари взима бе шматко тапа

MeToDueB
13.11.2010 16:31

krasi3600 написа: мн си тъп, ама къде е той, къде си ти, къде е неговата седмична заплата от 100 к паунда, къде са твойте месечни доходи от 150 лв на месец хаха .. стига с тая злоба, факт е, че Бербатов, Нани и Ернандез, Парк, Карик и още доста играчи на Юнайтед играят много зле, но това не значи, че трябва да ги разстреляме .. има и такива мачове

nofx
13.11.2010 16:29

ае флетчар как играе без номер????? мислех че не е позволено това

Ginekologa
13.11.2010 16:29

не бе вила пууу 2-1 *joking* тия греди дда не станат реаващии

Madoto_1
13.11.2010 16:27

Абе само аз ли така си мисля или името на Бербатов не бе казано повече от 3 пъти?Краля на ''Олд Трафорд'' малко му спадна формата.. *lol* *lol* Браво на Вила, въпреки че го пуснах мача Х пак се кефя, че го нашмулиха на Юнайтед.За съдииските отсъждания няма какво да говорим. *thumb_up*

markata1988
13.11.2010 16:26

Как очаквате Бербатов и Ернандес да играят силно, като до тях не достигат топки; пикльото Нани само стреля, без значение има или няма шанс.... защитата трагична... Се Бербатов ви е виновен, я огледайте целия отбор, тогава го съдете него.. ЛИшпери, разбирали ми от футбол... *lol*

MeToDueB
13.11.2010 16:24

заслужено Вила води. Много слаба игра от страна на Манчестър, не мога да отлича никой от футболистите, че играе сериозно.. може и да е нормално предвид многото натрупани срещи, но и Вила имаха мач в Сряда, а и са излезли с млади и не толкова опитни играчи, но играят по-добре безспорно. Може би днес ще удари часът на първа загуба за Ман Ю .. слаби : Нани, Бербатов, Ернандез .. абсолютно никаква халфова линия, абсолютен безличен Парк, който ако не с друго, то поне се слави с хъс, но сега го нямаше и този хъс ..

The_Winner1
13.11.2010 16:12

а дали при "фала" срещу Нани, той не игра с ръка *erm*

The_Winner1
13.11.2010 16:09

няма такива "правилни" отсъждания като когато играят Юнайтед *sick*

yoyothebestplay
13.11.2010 16:06

бРАВО НА СЪДИЯТА БРАВО чИСТ чЕРВЕН СПЕСТЕН нене и после съдиите не ви подкрепяли и страничния видя ВСИчКО *erm* *thumb_up* абсолютни некомпетентни идиоти тва са юнайтед па ше биете в 94 мин. слабаци *thumb_down*

The_Winner1
13.11.2010 16:01

айде и на Нани спестен червен , само така на съдията *sick*

The_Winner1
13.11.2010 15:13

браво на съдията че спести картона на Чичарито *sick*

paco_kl
13.11.2010 15:00

някой ако знае къде да го гледам безплатно в нета,да пише.благодаря предварително!

RosickyBoy
13.11.2010 14:39

Аз очаквам победа за Вила, макар и да не са го правили на своя терен мнооого много отдавна *thumb_up*