В Сити не занят къде е спирачката, пак натискат газта!

12:34
В Сити не занят къде е спирачката, пак натискат газта!
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини ще има 100 милиона паунда за трансфери на свое разположение през януари, съобщават английските медии.

Италианецът бил информиран за това в телефонен разговор със собственика шейх Мансур и президента Халдун Ал Мубарак преди осем дни.

Тази новина идва, след като Сити обявиха загуби от 121 милиона паунда, понеже похарчиха близо 97 милиона паунда за трансфери през лятото.

Нападателят на Волфсбург Един Дзеко е пръв в списъка на "гражданите". Сити обаче не са готови да дадат повече от 35 милиона паунда за него, докато от немския тим искат 50 милиона. Английският отбор може да добави свой играч в сделката, за да намали цената на босненеца. Емануел Адебайор, Уейн Бридж и Роке Санта Крус ще си търсят друг клуб през зимата и са добър вариант.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gopencet0
13.11.2010 13:31

Тея СИти бая зле ... още нападатели ще земат ... вместо да земат 2 хафла и защитник те земат ощще нападатели, еми то само с нападание няма как да се печелят титли *cigarette*

Madoto_1
13.11.2010 13:18

The_Winner1 нали знаеш, че само професор Thrill може да може да оправи Сити? *lol* *lol*

biserms
13.11.2010 13:17

Абе нали Дзеко беше подписал предварителен договор с Ювентус и от лятото щеше да играе там *sick* *thumb_down* А Сити са най-пропадналите - взимат само нападатели - Санта Крус, Адебайор,Тевез, Балотели за кво им е Дзеко ?

thrill
13.11.2010 12:51

Проблемът на "Сити" не е толкова в това, че не знаят къде е спирачката и натискат газта, а в това, че не знаят накъде да завъртят волана. *joking* *wink* Затова ще продължават да се лутат и с много гориво и високи обороти ще постигат нисък КПД. *sick* Това ще продължи дотогава, докато двигателят се амортизира и арабският собственик се прибере обратно в родината си, захвърляйки бракуваната машина за скрап. *smile*