Ибра преди дербито: Нека ме освиркват

11:25
Ибра преди дербито: Нека ме освиркват
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович помоли феновете на бившия си отбор Интер да го освиркат в супер дербито между двата отбора в неделя.

Шведът е играл в този двубой с фланелката на "нерадзурите", но този път ще защитава цветовете на градския враг.

"За три години в Интер печелих и страдах доста. Имам приятно спомени, но това вече е минало, сега е бъдещето. Дали феновете на Интер ще ме освиркват? Ще приветствам подигравките им, тъй като те ще ме амбицират дори още повече. Това просто мотивира допълнително. Интер са ми противник вече. Играя за Милан и Интер са ми опоненти, така че ще направя всичко, за да ги победя", каза Ибрахимович.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dead_addicted
13.11.2010 18:12

mariokralev *thumb_up* взе ми коментара от клавиатурата ! *beer*

boc1
13.11.2010 12:31

Не е там въпроса, че е играл за Интер, Милан и Ювентус, ами че е гадняр. Виж например ФЕНОМЕНА игра в Интер и Милан, Барса и Реал и навсякъде го помнят с добро *beer* това се казва истински играч, не като тоя дървар *party*

mariokralev
13.11.2010 12:29

Моите два любими европейски отбора са барса и милан,а най-омразния-интер...и този босненски циганин като отиде в барса вместо ето'о...ми стана зле...а сега като отиде в милан просто не мога да се зарадвам че барса се отърва,щото...както и да е-той разсипа мача с Реал...добре че е СуперПипо и дано се оправя бързо,че няма кой да вкарва.

valk0v
13.11.2010 12:08

Тоз изрод надали има някъде в света свои фенове. По скоро всеки фен на футбола го мрази този изрод - само в Италия игра за Ювентус, Интер и сега за Милан. Това е един некадърник, който ламти само за повече пари и би играл ако можеше дори в друг национален отбор. Не става за нищо тоя деформиран паляк