Сержиньо Грийн ще диша във врата на Саката

09:15
Сержиньо Грийн ще диша във врата на Саката
Холандецът Сержиньо Грийн ще захапе Стойко Сакалиев в днешния двубой между Левски и Академик София на "Герена".

Грийн най-вероятно ще бъде върнат в отбрана, за да не стане някоя издънка. Саката пък се явява най-опитният играч в студентския тим, вкарвал е навремето голове на Левски с екипа на ЦСКА.

По тази причина Гонзо и Ясен не искат да допускат излишни рискове в защита и слагат там "лалето" да развява плитки. Грийн е в отлична форма, справя се и като халф, и в отбрана, казват на "Герена".

Схемата
Левски ще заложи на вариант 4-3-3, като в защита ще действа карето Мулдер, Милиев, Грийн и Минев. Пред тях най-вероятно ще почнат Христо Йовов и завърналият се след наказание Владимир Гаджев. Вместо наказания Тасевски най-вероятно ще влезе Мариян Огнянов. Вляво от централния нападател Иса ще бъде Жоазиньо, а вдясно някой измежду Слори и Младенов.

Треньорите на Академик Самир Селимински и Борис Ангелов най-вероятно ще прибегнат до 4-4-1-1 със Сакалиев напред и зад него голмайсторът на тима за есенния сезон Иван Редовски. Тактиката на студентите ще бъде да издебнат някоя грешка в синята отбрана, да вкарат гол и след това да налеят бетона в защита.

Контузените
От Левски аут за двубоя са двамата най-важни играчи на състава. Това са голмайсторът Гара Дембеле и личният му подавач Дарко Тасевски. Гарата дори не е в София, той замина да играе за националния тим на Мали срещу Конго.

В Академик няма наказани, целият основен състав ще бъде на разположение на треньорите.

В предишния кръг
Левски завърши 2:2 със Славия на Овча купел. Академик отстъпи 0:3 срещу Локомотив в Пловдив.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lozan_kr
13.11.2010 10:23

ама и от тия ли ви е страх - а европа??? *angry*