Моуриньо: Юнайтед трябва да се обедини

15:37
Моуриньо: Юнайтед трябва да се обедини
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че Манчестър Юнайтед трябва да се обединят, ако не искат Челси отново да спечели титлата в Англия.

Юнайтед нямат загуба през този сезон, но изпуснаха много точки през кампанията и това позволи на тима на Карло Анчелоти да излезе на върха в класирането с четири точки преднина пред "червените дяволи".

" Челси загубиха само два пъти през сезона и гледам колко много точки изпуснаха Манчестър Юнайтед, Арсенал и Манчестър Сити", сподели Специалния.

"Това ще бъде надпревара между два коня и ако Манчестър Юнайтед не внимават, може да бъде надпревара с един кон", добави португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gopencet0
13.11.2010 10:56

Какво лошо има пьк в това да коментира другите отбори *cigarette* И това което е казал е абсолютно вярно така че трайте си *thumb_up*

messyfan
13.11.2010 02:01

Абе тоя защо постоянно коментира Ман.Юн,Челси,Милан и Интер а не си гледа собствения отбор.Май нещо не му се стои в Реал,а?Движи се като асансьор-нагоре-надолу.

nofx
12.11.2010 18:55

yoyothebestplay той си го гледа е келеме! на първо място са докат тея дет ги коментира не са и играта им е трагична сравнение с на реал

yoyothebestplay
12.11.2010 18:13

тоя па идиот кво го бърка той да си гледа жалкия отбор па после да прави коментари