Ясен: Победа над Академик ще ни върне в играта

14:48
Ясен: Победа над Академик ще ни върне в играта
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че неговите играчи ще гонят задължителна победа в утрешната среща с Академик София и "това е мачът, който може да върне тима в играта".

Двата тима излизат един срещу друг в събота от 14:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Oчаквам да победим. Нямаме контузени играчи и не можем да разчитаме единствено на наказаните. Хубавото е, че Гаджев се завръща. Хората, които ще заменят Гара Дембеле и Дарко Тасевски, ще трябва да покажат добра игра", започна специалистът.

"Имахме достатъчно време да поработим през седмицата. Надяваме се играта ни утре да ни донесе радост. Всеки отбор излиза срещу нас да направи мача на живота си. Така ще бъде и срещу Академик. Нашите играчи трябва да са максимално концентрирани. Това е мача, с който трябва да се върнем в играта. Ще гоним задължителна победа", продължи Петков.

Той разясни и положението на изгубилия титулярното си място в състава Георги Петков.

"Петков тренира с вратарите. За момента обаче смятаме, че формата на Акалски и Митрев е по-добра", смята наставникът на "сините".

Той призна, че дошлият на проби бразилец Фелипе няма да остане, но отрече слуховете, че "сините" търсят централен защитник.

"Фелипе няма да остане. Не са верни и слуховете, че търсим централен защитник. Не знам откъде се появиха", заяви Петров.

"Има вариант Сержиньо Грийн отново да е централен защитник. Със сигурност ще променим нещо, утре ще видите. Смятам, че отборът е физически добре подготвен. Има обаче натрупана психическа умора у някои от играчите. Тази седмица опитахме да освежим тима. Имаме нужда от малко време. Когато играем и през седмицата, сме ограничени, защото трябва да освежаваме отбора. Искаме да променим нещата. По време на тренировка се справяме добре. Надяваме се след този кръг да намалим изоставането от Литекс", каза още треньорът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

machocka
13.11.2010 13:18

Петков ще гони победата по цариградско шосе.

martu_pr0
12.11.2010 17:28

"Ще гоним задължителна победа", продължи Петков.

*lol*