Наставникът на Миньор: Отива за три точки във Варна

16:20
Наставникът на Миньор: Отива за три точки във Варна
Старши треньорът на Миньор Перник Стойчо Стоев даде традиционната си пресконференция преди 14-ия кръг на родната "А" група, в който "чуковете" гостуват на Черно море, а наставникът обеща, че тимът му ще търси максимума в този двубой.

"Предстои ни много сериозен сблъсък с отбор, който изживява големи катаклизми. Черно море е много балансиран тим, който се представя изключително силно като домакин. Ние обаче, както във всеки друг мач, ще опитаме да извлечем максимума, защото точките са жизненоважни за нас. Надявам се двубоят да не бъде опорочен, това може да стане само чрез съдията. Със сигурност срещата обаче ще бъде много трудна, тъй като и двата тима имат нужда от победата", започна наставникът на "чуковете".

"Ванче Траянов ще бъде включен в групата, но ще решим дали ще играе в последния момент. Вече би трябвало да сме в добра форма, тъй като сезонът напредна, иначе в отбора има настроение. Виждам, че сме подготвени добре, както във физически, така и в тактически аспект. Със сигурност ще има промяна в тактиката спрямо последната среща, защото тези два мача са крайно различни. Доволен съм от защитата в отсъствието на Дани Златков, тъй като в последните два мача сме допуснали само един гол. Не пренебрегваме турнира за Купата, защото той върви успоредно с шампионата и също е важен за нас", завърши Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация