\"Когато Бербатов блести, Юнайтед също блести\"

14:45
\"Когато Бербатов блести, Юнайтед също блести\"
Малко повече от две години, след като дойде на "Олд Трафорд", българинът Димитър Бербатов, записа своя мач номер 100 за Манчестър Юнайтед, което даде повод на официалния сайт на тима да направи анализ на представянето на нападателя досега в английския гранд.

Берба записа 100-ия си мач в срещата с Манчестър Сити вчера, 789 дни, след като дебютира на "Анфийлд" срещу Ливърпул през септември 2008 година. Оттогава Берба вкара 33 попадения.

"Българинът пристигна на \'Олд Трафорд\' от Тотнъм за рекордна сума и големи очаквания, а някои от феновете на тима все още са критични към него. Интересното е обаче, че Юнайтед вкарват повече голове, когато Бербатов играе. Освен това, допускат по-малко", смятат от сайтът на "червените дяволи".

"Централният нападател винаги ще бъде оценяван от головете си и постижението на Берба от едно попадение на всеки три мача определено не е слабо. Хубаво е да се знае и, че в 28 мача, в които той е вкарвал, Юнайтед има само една загуба. Когато Берба блести, блести и Юнайтед. Няма да е изненада за много хора да научат, че Димитър не експлодира в мачовете си. Досега той няма гол в първите 15 минути и има само 7 попадения през първото полувреме. Той е най-опасен малко след старта на втората част и преди края на срещата. Това, което не се вижда обаче е хищническия инстинкт на Берба. Той често е хвален за пасовете си в коридор и въпреки това е вкарал почти 1/3 от головете си от вътрешността на малкото наказателно поле. Това е изненадващо, но ние трябва винаги да очакваме неочакваното от Димитър", казват още от официалния сайт на "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_Winner1
13.11.2010 14:51

BerbaTheBest - ако беше халф щях да му гледам играта, докато е нападател ме интересува колко бележи и на кого *thinking* и незнам как помага като са наредени толкова загуби *sick*

BerbaTheBest
12.11.2010 15:34

А и головете в мача с Кипър паднаха заради Иван Русия.Топката му минаваше под краката.Левскар съм,но факта е ,че това момче не струва.

BerbaTheBest
12.11.2010 15:32

The Winner 1 - Защо всички гледате колко голове вкарва.Гледайте играта му.Има чудесни отигравания,прави много точни пасове и т.н.Веднъж бях казал ,че за един футболист е важно не само да вкарва но и да помага на отбора с пасове и т.н.Руни можеше да вкарва-и сега какво.Даже не го пускат.Той не може да помогне на отбора с друго освен да вкарва ,но не го прави.Берба и да вкарва пак разиграва,внася разнообразие и красота в играта.Той казва ,че за него не е важно да вкара , а отборът да победи.
*thumb_up*

The_Winner1
12.11.2010 15:25

BerbaTheBest - и да с НЕГО в отбора падаме от Кипър 4:1 жалка картинка е *sick* а какво да говорим като кажи речи всеки негов гол струва по близо 1млн. *erm* и че вкарва един гол на всеки 3 мача *thumb_up* да не споменаваме колко по-евтини играчи вършат повече работа от този "звезда"

BerbaTheBest
12.11.2010 15:17

Вие не разбрахте ли защо Бербатов се махна.Заради игрите на БФС.Не защото не обича страната си.Той беше казал ,че когато излиза на "Олд Трафорд" и види горе знамето на България му става мъчно , но се радва ,че той представя държавата ни.Бъдете поне малко благодарни.Защото с Берба правихме Х на Холандия ,а с Божинов падаме от Черна Гора.

Kalinho
12.11.2010 09:48

yosutd къде видя да ги сравнявам ? Барби като беше на годинките на Божинката не беше в манчестър това има предвид, а и Божинов след тия дълги контузии спорем мен е нормално да не успее напълно да развие таланта си. А и Божинката игра и за Юве примерно *smile* и все пак за него България значи нещо, след мач Барби някога някой да го е виждал с насълзени очи? Божинов беше обиден на Матеус но превъзмогна егото си преди около месец и сега пак е в националния а Барби кво направи на 29 по най - жалкия начин плю на родината си.

thrill
12.11.2010 02:22

Madoto 1 , *thinking* . Не знам , кой ти се е смял и за какво ти се е смял . Това си е твой проблем. ... Аз твърдя това, което знам от личния си опит . Бил съм и в Италия и в Испания (два пъти)и в Англия . Гарантирам , че нито веднъж някой от колегите ми е изказвал лоши думи по адрес на България заради български спортист , който и да било той ! Гарантирам го и се подписвам пет пъти под думите си !!! ... Чувал съм саркастични подмятания за страната ни по други поводи и на други основания , но не и заради спорта . За Христо Стоичков са ми говорили с респект колеги не къде да е , а в МАДРИД !!! *stop* Уважават го , въпреки , че е техен заклет враг . И го признават ! На запад се приема за аксиома правилото , че големите професионалисти участват в големи начинания . Преведено на футболен език , това означава , че "големите футболисти - играят в големи отбори" . И щом Сър Ал. Фергюсън е преценил , че Бербатов е достоен да играе в неговия голям отбор , значи той наистина е такъв . Приема се за меродавно мнението на доказания с времето специалист , какъвто в случая се явява сър Алекс и се игнорира мнението на лаика - аматьор , какъвто се явяваш в случая - ти .

Madoto_1
12.11.2010 01:47

Абе thrill за имена не говори, защото си просто смешен.Аз не казвам, че някой се е смял на мен, а на БЪЛГАРИЯ, БОКЛУК СМОТАН!!!Помисли преди да напишеш нещо, иначе изглеждаш като такъв какъвто си - пълен лешпер!

yosutd
12.11.2010 00:36

Глупаво е да сравняваш вратар с нападател бре Kalinho.Простотията ти минава граници като сравняваш и Бербатов с Божинов.А като гледам футболната философия според теб се състои в пресирането на противника..
Въпроса е, защо си губя времето с тебе брат?
Между другото, когато "Барби" беше на "годините на Божинката", играеше за Леверкузен, който по онова време е винаги в четворката на лигата, редовен участник в ШЛ и дори имат финал с Реал Мадрид 2002г. ако не се лъжа.Или може би Парма и Ман.Сити са СВЕТОВНИ ГРАНДОВЕ?

Futbulfen
11.11.2010 23:09

А тия дето говорят,че Ники Михайлов е бутан и тикан от баща си,по-добре да си лягат с компрес на главите.Да играе титуляр в Левски иди дойди..да стане национал и да бъде титулярен страж на нашата врата..пак е възможно..но как си представяте Боби да нарежда на шампиона на Холандия (отбора който и в момента мачка с много силни игри на малкия) да играе сина му.Вие сте ненормални.. *sick*

Futbulfen
11.11.2010 23:06

Спрете да пишете за тая патерица бе..спрете да си затваряте очите и вижте,че за 100 мача т'ва леке има 7,8 качествени (някои от тях доста спорни)Всичко останло е излъгация,трагедия,за която Фърги и до днес си скубе косата.Той обаче е толкова горделив и голям,че не може да си признае грешката.Изобщо няма какво да говорим..Барбара да си заминава от тоя велик клуб и да даде път на Чичарито (даже и на Македа,който аз не харесвам).Дано се върне в цдна..тогава пък тия вечни мизерници ще станат още по-безидейни на терена.ВЪН БАРБАРА ОТ ЮНАЙТЕД

thrill
11.11.2010 22:10

Madoto 1 , ( егати тъпия ник ! *sick* ) На теб ти се смеят в Европа защото си тъп и изглеждаш тъпо , а не заради Бербатов . *joking* На мен в Европа никой не ми се е смял до сега , където и да отида . Тъй , че - проблемът си е твой . Смеят ти се , а ти си мислиш , че е заради Бербатов . *smile* Не , човече , потърси причината в себе си ... *cigarette*

altona
11.11.2010 21:13

Божинов по-добър от Бербатов? *lol* След малко ще гледам първото полувреме на Парма със Сампдория.Второто може би няма да го гледам - Божинов със сигурност ще го сменят.

BerbaTheBest
11.11.2010 20:44

Kalinho - Добре, да приемем за Ники Михайлов,но за Божинов...Парма също не е гранд.А за манекенството-корица с Никоета Лозанова-говорили ти нещо.За мен Домовчийски е по-добър ,левскар съм , но не мисля ,че това оказва влияние.Божинов го нарочиха преди доста време за талант,но освен да обиколи 4-5 отбора , друго с което да го запомня няма.Но всеки с мнението си.Пък и те са си оредили живота .Какво толкова да ги мислим.Сякаш ги интересува мнението на BerbaTheBest или Kalinho. *thumb_up* *beer*

peshotar
11.11.2010 20:33

Еми съгласен съм с Kalihno за Никито *smile* ...ама иначе където и да го пише това си е глупаво.Бербо е блестял един мач...това какво значи че Юнайтед са втори в класирането с един мач???

Kalinho
11.11.2010 20:30

admirall не е плюл а какво направи? Ако за някви фенчета да се откажеш на 29-30 от националия отбор в труден момент при положение, че и в клубния доста често търка пейката какво е? Мъри не е в националния е и, оная кукла да се е върнала, не че някой иска да се върне.

Kalinho
11.11.2010 20:27

BerbaTheBest пич ти си пълното доказателство, че в България е пълно с прости хора. Първо Никиту не може да играе в Пуул,заради работната виза. Пак ви го казвам твърд титуляр в шампиона на Холандия, дали баща му има толкова големи връзки? 13 мача 9 допуснати гола, без загуба едва ли е толкова слаб. А и друг е човека който от малкото наказателно подава на вратаря. А за Божинката, може да е всичко друго но не и манекен, всички знаем кой по цял мач си зализва оплешивялата коса и грам не пресира противника. А и Барби на годините на Божинката беше в Леверкузен, отбор който далеч не е някакъв световен гранд.

BerbaTheBest
11.11.2010 19:40

Ми кво да кажа за човек с име на част от полов орган. *lol* *lol* *thumb_up*

Madoto_1
11.11.2010 19:38

на хора с имена ''BerbaTheBest'' няма да им отговарям! *lol*

BerbaTheBest
11.11.2010 19:37

Българските журналисти точно го тъпчат.Ама това не е от значение .....

BerbaTheBest
11.11.2010 19:36

Абе тоя Мадото 1 го гледам пише във всяка тема за Ман Ю или Бербатов , а не гледа мизерниците от Арсенал.Ти нищо не разбираш от футбол ,щом твърдиш ,че Менекена Божинов дето се чуди къде да се снима е по-класен нападател от Берба.Ако беше нямаше да играе в Парма.А за Н.Михайлов какво да кажа бутан от баща си.За това подписа с Ливера ама като го жидяха колко струва,много бързо го разкараха.Когато престанат да го дупчат отвсякъде , тогава ще го харесвам.

Madoto_1
11.11.2010 19:32

uragan... не е нужно да псуваш като селянин за да ми покажеш, че си доста прост!Бербатов цял свят го знае и цял свят му се смее, а Стилиян Петров цяла Англия и Шотландия го знаят и все още го мислят за голям играч!Не казвам, че не е велик факт-а, че играе за Манчестър Юнайтед, но Българските журналисти позабравиха, че не само той играе в Английски отбор!

Madoto_1
11.11.2010 19:16

admirall, а в Европа дали някой знае името на Бербатов и да го изрича за хубави неща?Ники Михайлов прави великолепни неща в отбора на Твенте, а Бербатов вече 4-ти или 5-ти пореден мач е най-слаб в мачовете, в които играе.Мартин Петров е в пъти по-класен от тоя смешник, Стилиян Петров е в пъти по-добър от тоя, Божинов също може да се нарече по-класен нападател от Бербатов, но всички си пишат за нашата излагация в Европа.Ми нека, после защо ни се смее цяла футболна Европа...

admirall
11.11.2010 19:14

И Бербатов не е плюл на родината си , а отказа да бъде сапуна,с който да си мият ръцете Перуката,Сираков и Стоилов,които бяха превърнали националния отбор на България в отбор за лично ползване.

admirall
11.11.2010 19:07

Каlinho,а в Европа дали някой знае името на вратаря на Твенте?

manutd_forlife
11.11.2010 19:02

Alonso1 не са никакви идиоти виж статистиката после се смей

Kalinho
11.11.2010 19:00

admirall еми пич момчето е титуляр в шампиона на Холандия и има доста стабилни изяви, реално той е бъдещето на вратарския пост за България. А всички знаем как Барби плю на родината си *smile* И за разлика от него на прави по един мач на сезон.

thrill
11.11.2010 19:00

Да, неприятно е, че британската преса е изобилства със статии за Бербатов, а никой не иска да пише за легендите от "Касъм паша" . *joking* Това, явно дразни много хора *wink*

BerbaTheBest
11.11.2010 18:17

Прави са .Единствения недостатък на Берба е ,че е малко мързели и сякаш се успокои след мача с Ливерпул,което е грешка трябва да натиска още.Но не трябва да забравяме,че Нани е голям егоист.Той не е Роналдо ,за да решава мачовете с удари от 20 метра.

Alonso1
11.11.2010 18:08

когато смешника блести манафчестър пада *lol* идиоти който го е написал май е объркал нещо

Captain
11.11.2010 17:56

Аман от тъпи изказвания на пубери *thumb_down* Това не е написано от нашите журналисти,а от офижиалния сайт на Ман.Ю. Бербо е един от най-класните футболисти.Всички се извъдихте по-големи разбирачи от САФ ... брех брех... *beer*

Kalinho
11.11.2010 16:24

Манчо и Реал може да нямат загуба ама кой на кое място е в момента? А и стига вече тъпи статий за Барби колко велик бил. Да го проумеят редакторите, Барби е еднодневка струваща 30млн. и това е . За 100 мача има не повече от 3-4 в който да е оправдал парите дадени за него и още 20 макс. 30 със задоволителни игри останалите 70 е пълна дупка. Последните 4 мача в който играе е с най - ниска оценка, какво повече да си говорим за него. Искам статий за Мартин, за Стилян за другите в чужбина стига за Барби.

don_a4o
11.11.2010 15:59

Хич не е смешно и тъпо това изказване но Бербатов нещо залезе след мача с Ливера нито голове нито и титуляр в повечето мачове но вижте Реал и Манчо са единствените 2 тима от силните отбори без загуба вече 11-12кръг това е постижение браво на най-великите САФ и Жозе Поклон

nasko72
11.11.2010 15:26

смях голям смях *lol* поредния виц на българските журналисти *lol* *beer*

ENGLANDFTW
11.11.2010 15:02

Пълни глупости. Вярно е, че без Бербатов отбора е още по-зле... но айде представете си какво щеше да е ако Тевес беше останал за сметка на Бербатов!? Няма място за сравнение. Един от малкото несполучливи ходове на Фърги. И най-великите грешат понякога ...