Старшата на Левски на полуфинал за Купата на БФС

14:06
Старшата на Левски на полуфинал за Купата на БФС
Отборът на Левски победи ОФК Сливен с 5:3 след изпълнение на дузпи в мач от четвъртфиналите на турнира за Купата на БФС при юношите - старша "Б" възраст (родени 1993 година), който се игра на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов".

Гостите от Сливен успяха да поведат в резултата, след като стражът на "сините" Димитър Илиев без да иска подари топката на противников играч, който оплете топката в мрежата му. Играчите на Викторио Павлов обаче успяха да изравнят след опасна атака за 1:1, като при този резултат приключи редовното време на срещата.

Стражът на "сините" Илиев обаче изкупи грешката си през първото полувреме на срещата, след като спаси две дузпи на гостите. Стражът на ОФК Сливен също успя да спаси една дузпа, но в крайна сметка Левски се класира за полуфиналите в турнира за Купата на БФС.

Мачът бе изгледан от старши-треньорът на Левски Ясен Петров, треньорът на вратарите на "сините" Георги Шейтанов, както и от няколко играчи от първия тим на Левски. Днес се играят и останалите три срещи от четвъртфиналите в турнира. Асеновец Асеновград приема на своя стадион ЦСКА, Славия домакинства на Черно Море, а Макак Шумен приема у дома тима на Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация