Домовчийски вкара 300 хиляди евро в касата на Левски

10:48
Домовчийски вкара 300 хиляди евро в касата на Левски
Джакпот от 300 000 евро чакат в Левски. Парите ще влязат в касата на "сините", ако Валери Домовчийски продължи да прави фурор с екипа на Херта.

Берлинчани ще трябва да се бръкнат заради клауза в договора между двата клуба. Тя ще влезе в сила, ако Валери запише участие в още пет мача на "Старата госпожа".

Освен от Германия, на "Герена" чакат пари и от Украйна. Металург Донецк трябва да преведе последен транш за Зе Соареш. Все още обаче не е ясно кога Левски ще види парите от трансфера на Емил Ангелов от Литекс в Денизлиспор.

Междувременно ръководството наложи на играчите медийно ембарго. Футболистите ще говорят единствено след мач.

Агитката пък продължава да пълни рейс след рейс за гостуването на Гент. "Места има още, но хората трябва да побързат", обяви фен №1 Владимир Владимиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
11.11.2010 12:51

Да прави добри игри и да прави фурор е различно нещо *smile*Както винаги българските медии или хвалят прекалено много или са много критични.Дано да му потръгне кариерата,защото си мисля,че това е последния му шанс.

Madoto_1
11.11.2010 12:27

Ами Домовчийски има и няколко попадения и играе доста добре, което го прави един от най-добрите играчи на Херта в момента.

mo4a4o
11.11.2010 12:05

"Парите ще влязат в касата на "сините", ако Валери Домовчийски продължи да прави ФУРОР с екипа на Херта."
Тя ще влезе в сила, ако Валери ЗАПИШЕ УЧАСТИЕ в още пет мача на "Старата госпожа".

Откога за фурор се смята участието в някой двубой?