Венци Стефанов се бъзика с Левски: Дадоха ни Генев, а взеха Иванов да си вкарва автоголове

10:38
Венци Стефанов се бъзика с Левски: Дадоха ни Генев, а взеха Иванов да си вкарва автоголове
Славия още ближе рани. Скоро не бе надигравала толкова категорично Левски, сега го направи, но пак не победи. Изпусна трите точки две минути преди края. Логично на Овча купел се ядосват, но намират и време да се присмеят на сините. Причината е Виктор Генев. Младият защитник премина от Герена на Овча купел през лятото за смешна сума.

- Дадоха ни Генев, взеха Иво Иванов да си вкарва голове. Нека си играят с него - доволен е президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

Той за пореден път улучва с трансфер от Герена. Там пък за пореден път бъркат. Генев изгоря заради една грешка срещу ЦСКА миналата есен. Червените биха с 2:0 и присъдата на защитника бе прочетена. Славия видя шанс в отношението към младия футболист. Треньорът Емил Велев настоя Виктор да бъде привлечен и президентът Венцеслав Стефанов изпълни желанието му. При белите Генев веднага стана титуляр, пак допусна няколко грешки, но никой не му наби каската. Напротив - продължиха да го пускат титуляр и той направи най-силния си мач точно срещу Левски. Очаква се дори да бъде повикан в националния отбор за контролата със Сърбия.

В Славия се шири и недоволство. В клуба са възмутени от поведението на играчите на Левски. Те не извадиха топката, докато Радослав Димитров лежеше на терена. Напротив - организираха атака и се стигна до дузпата, която спаси сините от пълен резил.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация