Гонзо: Левски е фаворит срещу всеки отбор

12:34
Гонзо: Левски е фаворит срещу всеки отбор
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че отборът на Славия е имал шанса да хване "сините" в най-неподходящия момент.

Иванов каза, че за него не е имало значение срещу кой отбор ще се падне Левски във втори кръг на Купата на България, след жребия, който отреди "сините" да гостуват в Банско.

"Без значение беше срещу кой ще се паднем, срещу всеки отбор Левски е фаворит. Няма леки мачове, не бива да подценяваме отбора на Банско", каза Гонзо.

"Ще подходим сериозно към двубоя. Хубаво е, че няма да се наложи да пътуваме до морето. Ще преценим преди мача на кои футболисти ще разчитаме. Мисля, че Левски ще продължи в следващия кръг. В края на полусезона цикълът мачове е малко по-разреден, което е добре за нас, защото изиграхме доста мачове в кратък период от време", допълни Иванов.

Той заяви, че дошлият на проби бразилец ще тренира няколко дни с отбора. "Фелипе ще тренира два-три дни с нас, треньорите ще преценят дали има качества да играе в Левски и после ще решим какво ще правим". Спортният директор на "сините" каза няколко думи и за равенството на Левски със Славия (2:2) в неделя.

"Сигурен съм, че ако Левски бе играл с пълния си състав и нямаше мач в четвъртък с Лил, щеше да победи Славия с лекота. Славия ни хвана в най-неподходящия момент. Нямаме достатъчно футболисти, които да заместят контузените и наказаните и оттам идват проблемите. Има още много мачове, Левски ще се бори до последно, пет точки не са толкова голяма разлика. Всичко зависи от нас".

Гонзо отрече да има проблем между него и президентът на клуба Тодор Батков. "Няма никакво напрежение между мен и господин Батков, нито в съблекалнята на Левски. Нещата, които се пишат в една медия са пълни лъжи и простотии. Тези хора не би трябвало да се наричат журналисти. Наистина съм семеен приятел с Данчо Петков, но това, което се пише по сайтовете е пълна глупост", завърши Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация