Костадинов даде показания по делото на Томов

11:02
Костадинов даде показания по делото на Томов

Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов се яви днес в съда, за да даде показания по делото срещу Александър Томов и Александър Гарибов.

Костадинов се яви доброволно, а не съпроводен от полицейска стража, каквато информация се появи тези дни. Бившият национал заяви, че не се е явявал в съда при предишните заседания, защото е имал ангажименти. При разпита на Костадинов бяха прочетени негови стари показания от 2008-ма година, които той потвърди. Ставаше въпрос за кредит, който по решение на Управителния съвет на ЦСКА е бил изтеглен за нуждите на клуба. Според спортния директор на "армейците" сумата на кредита е била 5 милиона евро.

"Дано виновниците, ако има такива, да бъдат наказани. Аз никога не съм се занимавал с финанси, така че не мога да кажа нищо повече", заяви след разпита Костадинов.

Той разкри също, че вече ще изпълнява повече организационни функции в ЦСКА.

"Ще се занимавам със спортно-техническата част и с повече организационни функции. Винаги съм казвал, че в България всеки може да бие всеки, така че ЦСКА продължава да се бори за първото място. Шеридън има договор с клуба за три години, засега няма оферта за него, така че остава при нас", сподели Костадинов.

Той допълни, че при управлението на Томов тимът се е представял по-добре. "Тогава имаше по-добри играчи и съответно по-добри резултати".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация