Ники Михайлов: Поклон пред великата синя публика!

16:34
Ники Михайлов: Поклон пред великата синя публика!
Стражът на България и Твенте Николай Михайлов пусна ново съобщение на личния си сайт. В него той се покланя пред публиката на Левски и я поздравява за отношението към Иво Иванов след автогола, който бранителят си вкара срещу Лил.

Ето какво пише Михайлов:

Поклон пред великата синя публика

Искам да поздравя великата публика на Левски, която застана зад Иво Иванов и го подкрепи веднага след автогола срещу Лил в четвъртък. Гледах срещата от Холандия и като всеки левскар се надявах да победим, но Иво имаше малшанс, подобен на моя отпреди четири години. В този миг и след това, когато чух как над 20 000 аплодираха бившите ми съотборници и скандираха "Иво, Иво..." се почувствах още по-горд, че това е клубът на сърцето ми. Иво, вдигни глава и не трябва да се притесняваш! Това са неща, които се случват ежедневно и при това на много по-големи футболисти от мен и теб. Затова гледай напред и знам, че с тази публика, която те подкрепи и срещу Славия, ще преживееш този тежък момент. Вярвай ми, наистина имам представа какво си преживял през последните дни. Иво запомни това: "Нещата, които не ни убиват, ни правят по-силни". Успех в кариерата!

Поздравления за бившите ми съотборници, които показаха на критиците срещу класен френски тим, какъвто е Лил, както и ЦСКА във Виена срещу Рапид, че родният футбол има потенциал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
09.11.2010 15:40

ама тея Твенте са от отборите дето избухват за 2,3 години и после никви ги няма,даже ме съмнява да направят и нещо в евро турнирите,докато ПСВ и Аякс са си постоянни

Kalinho
09.11.2010 12:18

thrill абе пич може ли се да не плюеш. Холандия без Аякс биле като Германия без Байерн. Ами ПСВ и Фейенорд,не оформят ли тези три отбора голямата тройка в Холандия? Фейенорд наистина са в криза. Аякс къде ги виждаш да изживяват криза? Може миналата година да не е играл, ама тая наваксва.

thrill
09.11.2010 11:52

Дано да се развива успешно и занапред. Все пак, за да бъдем коректни, трябва да отбележим, че "Твенте" стана шампион на Холандия без Николай да запише дори една игрова минута. А, освен това големият отбор на тази държава - "Аякс" изживява дълбока криза. Холандия без "Аякс" е като Германия без "Байерн". Това са футболните символи на страната. Другото е допълнение.

Kalinho
09.11.2010 11:30

Признавам си и аз преди години го плюех. Ама Никото го доказа, при него специално не са само връзки. Има перфектната физика и качества за вратар и нищо чудно един ден да е сред най добрите. На 22 вече титуляр в шамшиона на Холандия и то със доста стабилни игри, колко вратари могат да се похвалят с подобно постижение?
а иначе за това което направи публиката на Левски - доказаха, че е най - голямата и вярна в България. *thumb_up*

dragnev_
09.11.2010 11:14

Бравоооо!! *thumb_up* Всички злобари да го духат...Мизерници..Аз съм цесекар, но за това което направи публиката на Левски мога само да им се възхищавам.Това е рядко срещано дори и в световен мащаб.Един голям поклон...

drummer
09.11.2010 01:21

Иво Иванов, титуляр срещу Гент...! *erm* *lol*

The_Winner1
08.11.2010 23:26

bijotera - и връзкар да е, това не му пречи да държи Твенте на върха *thinking* друг е въпроса че "Бужутера" пък освен да пречи на играта на Левски друго не прави, в мача с Лил провали поне 5 атаки и сбърка поне 20паса *thumb_down*

bijotera
08.11.2010 23:08

Какво браво бе сополанковци ... явно още сте малки и не разбирате подсмисъла на тъпия му коментар ! Татиното го е яд за това, че преди 4 години ПРАВИЛНО никой не застана зад него, защото е връзкар !

biserms
08.11.2010 20:30

Ники е голям.А всички, които го псуват са идиоти *wink*

popi84
08.11.2010 16:50

На теб редовно, в това са се убедили не само левскари *lol*