Ходжсън: Играта ни се подобрява, Торес е страхотен

08:53
Ходжсън: Играта ни се подобрява, Торес е страхотен
Играта ни се подобрява, а Фернандо Торес е страхотен, щастлив бе мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън след победата над Челси с 2:0 в дербито от 11-я кръг във Висшата лига.

"Нямам никакво съмнение в моите способности да изградя силен отбор тук. Нашият тим не е лош, но трябва да стане още по-добър с още работа. Мисля, че през първото полувреме играхме много силно, а през втората част отстъпихме инициативата и Пепе Рейна трябваше да се намесва решително в някои ситуации. Все пак съм доволен от резултата. Играта ни се подобрява от доста време насам, но хората го забелязаха, едва когато дойдоха и резултатите. Надявам се да ставаме по-силни и по-уверени с всеки изминал ден и с всеки изминал месец", каза Ходжсън.

"Торес е фантастичен футболист и е изключително важен за нас, както би било и във всеки друг отбор. Не можеш да имаш успех без добри играчи в предни позиции, които да материализират усилията на отбора. Надявам се в края на сезона той да си каже, че въпреки слабото начало, отборът се е представил добре и той е свършил отлична работа. Знам, че неговото желание е тимът ни да се представя на ниво и да печели трофеи. Надявам се и новите собственици да го убедят да остане", сподели още бившият мениджър на Фулъм.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация