Реал не остави съмнение съмнение в това кой е господарят на Мадрид (видео)

23:55
Реал не остави съмнение съмнение в това кой е господарят на Мадрид (видео)
Реал Мадрид победи своя градски съперник Атлетико Мадрид с 2:0 на "Сантяго Бернабеу" в среща от десетия кръг на Примера дивисион и се върна начело във временното класиране.

Възпитаниците на Жозе Моуриньо решиха изхода на мача още в първите двайсет минути на срещата. Първо в 13-а минута след едно статично положение пред вратата на гостите Анхел Ди Мария успя да изведе централния защитник на "белия балет" Рикардо Карвальо сам срещу вратаря и португалецът отбеляза след удар с десния крак в долния десен ъгъл на Де Гея.

Шест минути по-късно Месут Озил заби второ попадение за своя тим след удар от пряк свободен удар. Позицията изглеждаше по-удобна за центриране, отколкото за директен обстрел, но Озил отправи параболичен изстрел с левия крак и прати коженото кълбо в долния десен ъгъл на Де Гея, който бе напълно безпомощен и в тази ситуация.

Така възпитаниците на Жозе Моуриньо събраха 26 точки и водят с един пункт пред шампиона Барселона, който също записа победа тази вечер.


Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 2:0


1:0 Карвальо 13-а мин
2:0 Озил 19-а мин

Реал Мадрид: Касияс, Карвальо, Марсело, Пепе, Рамос, Кедира, Ди Мария, Озил, Шаби Алонсо, Кристиано Роналдо, Гонзало Игуаин

Атлетико Мадрид: Де Гея, Валера, Сото, Уйфалуши, Филипе, Рейес, Суарес, Тиаго, Шимао, Форлан, Агуеро



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messyfan
09.11.2010 01:41

crreal пич не си добре,иди се прегледай.Както играе Барса така играе и Испанския национален отбор.Резултатите са ясни-Европейски и Световен шампион,при това с 2-ма различни треньори.Реал никога не са играли атрактивен футбол и това ще се види в El clasico.

crreal
08.11.2010 17:55

Manower Далеч съм от мисълта че всичко е бяло на тоя свят,не съм от тея фенове които не признават класата на другите отбори.Играта на Барса с 100 паса в една атака не ми се вижда толкова атрактивна това е.Арсенал наистина си я подават много но в отделни моменти играят много бързо и не се размотават с безмислени пасове като тези на Пике с Абдал с Валдез и т.н.

Manower
08.11.2010 16:11

crreal пасове до припадък друг път! Играчите на Барса играят като отбор. Сякаш искаш да ми кажеш,че Арсенал като играят с много пасове с едно докосване,че ти е скучно да ги гледаш? Не всичко е бяло на тоя свят! *thumb_up*

yoyothebestplay
08.11.2010 16:06

ако казваш че меси прави повечено интересни неща си за пенсия честно... тва означава че не си гледал нито един мач на барса кво остава и за ПРОВАЛ м. *lol* *beer* *thumb_up*

crreal
08.11.2010 14:23

yoyothebestplay Не ме яд за играта на Барцилона,защото мен лично не ми харесват безбройните пасове на защитниците и халфовете по време на мач.Реал играе много по атрактивно с бързи и скоростни атаки,а не пасове до припадък и заспиване по време на мач.Добре че е Меси да прави по интересни неща иначе мачовете на барса щяха да са супер скучни.Това е лично мнение не го налагам.

yoyothebestplay
08.11.2010 14:15

миналата година в февруари всички писнаха че барса купува мачове тъй като печелеше през ден *lol* *joking* Лапорта го каза добре : Знам че реал ги е яд че барса играят толкова добре , но това не е извинение да обвиняват съдиите *lol* *beer*

yoyothebestplay
08.11.2010 14:13

креал знам че те е яд че барса играят толкова красиво но тва пак не ти е извинение да обвиняваш съдииите *thumb_up* *cigarette* *thumb_up* *beer*

crreal
08.11.2010 14:11

Съдията на мача на Реал просто беше неадекватен и пиян и свири лошо и за двата отбора,гледайте малко реално а не само с очила,било то бели или синъо червени.

yoyothebestplay
08.11.2010 14:11

креал я не се прави бе тва че не виждаш чат пат реалноста НЕ Е наш проблем тъй че *thinking* *joking*

crreal
08.11.2010 14:09

Barca_fen112 Че ти си голям палячо е ясно на всички,няма нужда да го показваш всеки ден.Какво си видял бе мършо,какво?Имаше игра с ръка на Алонсо от 50см,може и да свири дузпа,но за червен картон не можем да говорим.След това имаше дузпа за Мадрид,а накрая играч на Атлетико с лакет искаше да извади окото на Карвалъо.За пръв път от доста време на мач на Барцилона свирят дузпа срещу тях и сега всички фенки мрънкате като недоебан*.

Barca_fen112
08.11.2010 09:33

Какво заглавие само !! Съмнение съмнение ... Иначе само после да не съм чул, че съдиите подкрепят Барса, че вчера видяхме кво направиха ! *lol*

sasedq
08.11.2010 08:11

Тоя вратар май не е ходил на тренировки като е бил малак