Рен и Лион не се победиха във Франция, Сент Етиен се издъни у дома

09:29
Рен и Лион не се победиха във Франция, Сент Етиен се издъни у дома
Рен пропусна шанса си да излезе на върха в Лига 1, след като направи само 1:1 вкъщи с Лион в мач от френското първенство.

Домакините поведоха още в 4-а минута чрез Кембо-Екото, но не успяха да задържат преднината си и в началото на втората част Бастос изравни. Рен започнаха вихрено и преди попадението на Кембо-Екото на вратаря на гостите Уго Лорис му се наложи да проявява класа на два пъти. След като поведе в резултата обаче, Рен остави повече свобода на Лион и постепенно гостите взеха инициативата. Логично дойде и 53-та минута, когато удар от фаул на Бастос се отклони леко от рамото на Далма и влетя във вратата.

Така Рен остава на една точка от лидера Брест, който излиза днес срещу Лил.

Сент Етиен също разочарова след загуба у дома от Лориен с 1:2. Два гола на Кевин Гамейро донесоха трите точки на гостите, докато Бакари Сако вкара за домакините, които нямат победа във вече пет мача в лигата и са на пето място в класирането.

Арле пък най-сетне записа първа победа от началото на сезона, надвивайки с 3:2 Каен. Джермани и Каба Диавара на два пъти донесоха радостта за домакините, а за гостите точни бяха Юсеф Ел Араби и Кандиа Траоре.

Късен гол на резервата Муса Маазу пък донесе точка на Бордо в мача им с Валенсиен, които бяха повели чрез Давид Дукюртио. Сошо и Оксер също направиха 1:1. Модибо Майга вкара в 82-та минута за Сошо, след като преди това Саммаритано бе открил резултата.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация