Поляци идват за Спас Делев

08:11
Поляци идват за Спас Делев
Полският Висла Краков е възобновил интереса си към нападателя на ЦСКА Спас Делев.

Представители на клуба ще присъстват на мача с Пирин Благоевград утре, за да следят изявите на футболиста от село Ключ и на още няколко негови съотборници.

Делев се намира в отлична форма, след като беше преквалифициран от треньора Милен Радуканов в централен нападател. Той вкара 3 гола в последните си 3 мача, което е впечатлило поляците. Техни скаути ще присъстват и на мача с Локомотив Пловдив и е много вероятно през зимната пауза на първенството Висла да прати оферта за Спас. Тимът от Краков търси спешно атакуващ футболист, тъй като в момента отборът има проблем с вкарването на голове.

Другият играч на ЦСКА, който почти сигурно ще напусне отбора през зимата, е Маркиньос. Бразилецът не спира да бележи и червените трудно ще устоят на предложенията от няколко руски отбора, които дебнат халфа повече от половин година. На този етап най-настоятелни са от новака в местната Премиер лига Сибир Новосибирск. Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов най-вероятно няма да спират никой футболист при добра оферта.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация