Измислена дузпа спаси Интер от загуба срещу Бреша на \"Сан Сиро\"

23:44
Измислена дузпа спаси Интер от загуба срещу Бреша на \"Сан Сиро\"
Интер и Бреша завършиха наравно 1:1 на "Сан Сиро" в среща от десетия кръг на Серия А.

В 14-а минута Андреа Карачоло успя да овладее дълъг пас към себе си на границата на наказателното поле на Интер. Таранът финтира Валтер Самуел и с десния крак шутира покрай Жулио Сезар, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратата на Интер - 0:1.

Очаквано след това възпитаниците на Рафа Бенитес притискаха своя опонент в опит да достигнат до изравнителен гол.

"Нерадзурите" трябваше да чакат до 71-а минута, когато Пандев намери Ето о в наказателното поле на Бреша. Камерунският стрелец опита да финтира персоналния си пазач, но стъпи върху топката и се пльосна на земята. Съдията видя в това дузпа и посочи бялата точка. Самуел Ето о шутира с десния крак в долния десен ъгъл на, правейки резултата 1:1.

Три минути преди края Диего Милито също пробва да си изпроси дузпа при едно единоборство с Джонатан Дзебина. Аржентинският стрелец подгъна крак и започна театрално да се превива на земята, след като Дзебина бе посегнал за топката. Може би главният арбитър прецени, че услугите към Интер ще станат прекалено много и тактично си замълча в конкретния случай.

Бяха дадени пет минути добавено време на мача, като в последната от тях след смешна грешка в отбраната на Бреша Диего Милито се озова сам срещу вратаря и стреля с левия крак, но топката прелетя над гредата. Така Интер пропусна победата в тази среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kura_na_qnko
07.11.2010 12:46

Еееййй разбирачи . Половината от вас къде бяхте , когато Красич падна без да има човек на 2 метра от него . А останалите да не би да не помните сряда и подарената точка срещу Реал ? Айде да не си говорим за подпиране , защото то се видя кой купува и кой не купува мачове . А за снощи , пет минути след това положение ритнаха Милито в наказателното и съдията си замълча , така че се реваншира за дузпата на Ето'о !

telkisky
07.11.2010 10:46

ам хубав падане на ето'о, това е да се подхлазнеш и да ти дадат дузпа! според мен като цяло в италия серия а пак намирисва!!!!

vanHuistelrooy
07.11.2010 09:51

За пореден път паляците ги бутат! Къв е смисъла другите отбори да се борят в първенството, като знаят, че интер предварително са купили 38 мача в него... *thumb_down*

juve97
07.11.2010 09:42

Е ако съдията не ги подпира, нормално че няма да паднат уууууууууу.PRINTER MERDA MERDA!!!

notna
07.11.2010 09:04

те ако не ги подпират няма да побеждават уууууу *lol*

biserms
07.11.2010 08:25

Само едно ще кажа - СЛУЖЕБНИТЕ са това все пак как няма да им дадат измислена дузпа *lol*

Kimi_Raikkonen
06.11.2010 23:46

НОРМАЛНО *wonder* *stop* Те затова нямат загуба на Меаца вече 2-3 сезона *cigarette*