Нов провал за Байерн Мюнхен в Бундеслигата

18:25
Нов провал за Байерн Мюнхен в Бундеслигата
Байерн Мюнхен завърши наравно 3:3 като гост на Борусия Мьонхенгладбах в среща от 11-я кръг на Бундеслигата. Така мюнхенци събраха 16 точки и изостават с девет пункта от лидера Борусия Дортмунд.

Началото бе шокиращо за шампионите, които получиха гол още в петата минута. Точен за Мьонхенгладбах бе Херманн. Шест минути по-късно след центриране от фаул на Тони Кроос Марио Гомес с глава прати топката в мрежата, доказвайки на своя наставник Луис Ван Гаал, че се намира в страхотна форма.

В следващите минути домакините трудно достигаха до топката, като баварците упражняваха убийствена преса, търсейки нахъсано второ попадение.

Пет минути преди почивката Пранич получи топката по левия фланг и пусна хоризонтален пас по земя на границата на малкия пеналт, където Бастиан Швайнщайгер с пета отбеляза рядко красив гол, извеждайки Байерн напред в резултата. Малко преди това Швайни бе нацелил напречната греда след центриране на Алтънтоп.

Напук на очакванията, че гостите ще продължат да мачкат своя опонент и през втората част, домакините изравниха в 56-а минута чрез Ройс, а пет минути по-късно Камарго изведе Борусия Мьонхенгладбах напред в резултата.

До края Байерн се хвърли в атака и в 84-а минута Филип Лам спаси своя тим от поражението, оформяйки крайното 3:3.

Ето и резултатите от другите мачове в Бундеслигата, играни този следобед:

Айнтрахт - Волфсбург 3:1

Фрайбург - Майнц 05 1:0

Хамбургер - Хофенхайм 2:1

Нюрнберг - Кьолн 3:1


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fut_prof
07.11.2010 01:39

В редица сайтове е изписано името на Херман като голмайстор за 10 тъй че твоя коментар е меко казано не на място. *thumb_down*
За другите две ситуации си прав. *beer*
Ако си добър се кандидатирай и пиши резюмета за срещите.Но информацията се подава такава каквато е от първоизточника тъй че за Херман дори и да бъде рикошет или топката е отбита от друг играч гола се счита за негов. *stop*

nofx
06.11.2010 18:34

mного тъпа статия не си заслужавате парите пичове! първо "очен за Мьонхенгладбах бе Херманн" как ше е точен кат беше рикушет? второ не споменавате изпуснатата дузпа от бастиян и трето не споменавате гредата на крос..... отностно мача демикелис и боитен са престъпници които се подиграват всеки мач с работата на съотборниците си! Bayern Über Alles!!!

Sulfur
06.11.2010 18:30

Само те ми дънят фиша дано умрат на боклука