Почти всички в ЦСКА оздравяха за мача с Пирин

18:01
Почти всички в ЦСКА оздравяха за мача с Пирин
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов ще има тежка задача при определяне групата на отбора за гостуването на Пирин Благоевград.

Днес пълноценни тренировки с отбора водеха точно 28 футболисти, които са готови да играят в понеделник. В това число влиза и Павел Виданов. Вторият капитан на "червените" имаше проблеми с адукторите, но вече е възстановен и на разположение на Радуканов. Няма контузени футболисти след двубоя с Рапид Виена.

Този сезон ЦСКА за първи път попада в ситуация треньорът да има на разположение почти пълна група, на която да разчита. До момента в тима винаги имаше много контузени играчи, които по една или друга причина нямаха възможност да играят.

Сега травмираните футболисти на "червените" са само трима – Томи Костадинов, Мартин Дечев и Мартин Василев. Костадинов и Василев скоро няма да се възстановят, тъй като се налага и оперативна намеса. По-скоро в игра може да се върне Мартин Дечев.

Има огромна вероятност в групата за двубоя с Пирин да попадне и Иван Бандаловски, който все още няма официален дебют за ЦСКА. Бандаловски и Апостол Попов нямат картотеки за двубоите на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация