Галиани: Щом се бият, значи са играчи с характер

11:43
Галиани: Щом се бият, значи са играчи с характер
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че вижда нещо положително в спречкването на тренировка между Златан Ибрахимович и Огучи Ониеву.

Около 30 фенове са станали свидетели на сблъсъка, след като Ониеву обвил с ръка врата на шведа и се наложило няколко души да ги разтървават.

"Вярно е, че имаше сблъсък между тях и тренировката бе прекъсната за малко. Това често се случва на терена и важното е, че изчистиха нещата помежду си. Аз говорих и с двамата дълго време. Всичко е минало. Дори смятам, че това е нещо положително. Обичам да виждам играчи с характер. Предпочитам това пред тренировки с чай от лайка, където всички хора заспиват", коментира Галиани.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
15.11.2010 15:33

Какъв глупак ! *angry* Що за тъпотия !?! ... А останалите , които не се бият със съотборници са слабохарактерни , така ли ?! .... Щом се бият играчите вътре в един отбор , единственото , което означава това е , че в отбора няма колектив и няма дисциплина . А , този грозен тъпак , заедно с дъртия перверзен развратник - Силвио , колкото и пари да наливат, само могат да гледат отстрани големите европейски отбори.