В Сливен се надяват да измъкнат нещо от Локо Сф

09:11
В Сливен се надяват да измъкнат нещо от Локо Сф
Пет поредни мача без победа изправиха Сливен до стената в борбата за оцеляване.

Тимът на Драголюб Симонович има тежко гостуване на Локомотив София.

С картотека вече е и Антонио Михайлов, който дойде от италианския гранд Милан, но едва ли ще вземе участие в този двубой, макар че ще попадне в групата за мача.

"Ние винаги играем по един и същ начин, независимо дали сме домакини или гости. Важно e как ние стоим на терена. Така че ще играем за победа и няма да крадем точки, а ще се опитаме да си ги спечелим", каза треньорът на Сливен Георги Дерменджиев.

Схемите
Локомотив ще запази схемата 4-2-3-1, но вероятно ще има една промяна в състава. Лахчев вероятно ще попадне в групата, но няма да играе. Двойка централни в защита ще са Савич и Гаров. В атака отново се очакват Генков, зад него Асамоа и по фланговете Писаров и Романов.

Пред треньорския тандем Симонович-Дерменджиев има повече възможности. Сливен едва ли ще изневери на класическото 4-4-2 с Миранда и Диян Христов в атака. Със сигурност обаче ще се подходи по-предпазливо срещу силния в нападение съперник.

Контузените
В Локо с проблеми продължават да бъдат резервните вратари Галев и Тинков. Атанас Атанасов и Марчо Давчев също не са възстановени.

В предишния кръг
Локомотив загуби във Варна с 0:1 от Черно море, а Сливен направи 1:1 у дома с Монтана.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация