Снайдер: Никога няма да се върна в Реал Мадрид

20:16
Снайдер: Никога няма да се върна в Реал Мадрид
Холандската звезда на Интер Уесли Снайдер заяви, че няма как да се завърне в Реал Мадрид, въпреки че Жозе Моуриньо продължава да го иска в състава си.

Халфът, който наскоро подписа нов договор с "нерадзурите" до 2015 година, призна, че "е невъзможно" да заиграе отново на "Бернабеу". Той заяви за "Л\'Екип":

"Дали Жозе е правил опит да ме върне в Реал? Разбира се. Ние подържаме връзка, но това няма как да стане. Не мога да се върна в клуб, който се отнасяше толкова лошо с мен. Не мога да отида там и да се правя сякаш нищо не се е случило, така че Реал е вече минало. Никога повече няма да играя за Реал!".

Снайдер каза и няколко думи за Моуриньо: "Не го познавах преди да дойда в Интер, но той ми изпрати съобщение, че знае за моята ситуация в Мадрид. Тогава ми каза \'Аз искам да спечеля Шампионската лига и ако дойдеш, ние ще направи това\'. Помислих си известно време, защото не исках да напускам Реал като някакъв провален играч. Попитах официалните лица там дали ще ми дадат шанс да се докажа, а те просто ме пратиха да тренирам отделно от основната група. Дори и само за един сезон, за мен беше огромна радост и чест да работя с Моуриньо. Една година с него е като 10 години с всеки друг треньор".
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader78
08.11.2010 19:21

Като ви го натресе ше ви видиме хахаха белия ПППалет *lol*

circle
05.11.2010 23:09

Не мога да се върна в клуб, който се отнасяше толкова лошо с мен. Не мога да отида там и да се правя сякаш нищо не се е случило, така че Реал е вече минало. Никога повече няма да играя за Реал!".........Това го беше казал преди година може би, някои маи се чуди как да си напише статията *lol*

Rusiq111
05.11.2010 21:43

arman4o Снайдер ако отиде в Реал ще е най-добрият в отбора ,но факта че 1 път е бил там и е осъзнал че Реал Мадрид не са отбор ,а машина за пари ... По-добре да си играе в Интер където да печели и да играе с кеф ... а не изкуфелите треньори в Реал да го държат на скамейката

JorGy
05.11.2010 21:11

примерно МО в началото на сезона! ама то така е като се говори без да се е прочело