Лампард все пак пропуска дербито с Ливърпул

19:50
Лампард все пак пропуска дербито с Ливърпул
Полузащитникът на Челси Франк Лампард ще пропусне неделното дерби с Ливърпул, докато Флоран Малуда все пак може да играе на "Анфийлд".

Плеймейкърът се надяваше да играе известно време в неделя, след като се възстанови от операция от херния и травма в слабините, но английският национал няма да тренира на пълни обороти до другата седмица. Карло Анчелоти заяви:

"Франк няма да играе в този мач, трябваше отново да му дам малко време. Той най-после ще бъде готов през следващата седмица. Лампард вече тренира, но ние искаме да е готов на 100%, проблема му не беше малък, така че това е единствената причина за решението му. Не искаме да рискуваме с него. Надявам се да е готов за двубоя със Съндърланд".

Малуда, който усука глезен на тренировка, тренира днес с отбора си. Анчелоти добави, че ще решава в последния момент за френския национал и за Есиен, който имаше проблем с палеца. Италианецът отговори така, когато бе попитан дали е готов със състава си:

"Мога да ви дам девет души. Чех, Иванович, Алекс, Тери, Коул, Микел, Жирков, Анелка, Дрогба. Малуда или Калу, Есиен или Рамирес. Имаме лек проблем с Есиен, не сме сигурни дали ще може да играе в неделя, има проблем с палеца. Не е нещо сериозно, така че се надявам все пак да играе. Мисля, че той ще пътува за Ливърпул и ще вземем решение за него в неделя сутрин. Малуда може да играе. Той се възстанови добре, а останалите ми играчи са окей."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_npacema
05.11.2010 21:32

Ако не са възстановени много ясно, че играят други. Очаквам оспорван мач както винаги се получава между тези отбори. Успех на CHELSEA *thumb_up*

mrkamenica
05.11.2010 19:53

Малоуда и Есиен няма какво да се мисли, тоя Рамиреш прави много грешки