Нани и Гигс може да са готови за дербито със Сити

14:45
Нани и Гигс може да са готови за дербито със Сити
От Манчестър Юнайтед се надяват да могат да разчитат на контузените Райън Гигс и Луиш Нани за градското дерби с Манчестър Сити през следващата седмица.

Нани няма да играе в събота срещу Уулвс, заради травма в слабините, получена в мача с Бурсаспор в Шампионската лига, а Гигс е с проблем в подколянното сухожилие. Юнайтед най-вероятно ще разполагат с двамата за мача на "Ийстландс", в който обаче няма да играе контузения Уейн Руйни, който бе пратен на лагера в САЩ. Асистент мениджърът на Юнайтед Майк Фелан заяви, че не знае дали Гигс ще може да играе в мача с "вълците", понеже от треньорския щаб искат легендата да бъде свеж за дербито. Той заяви:

"Райън вече тренира и започна подготовка за мачовете. Дали обаче ще играе утре, все още не сме сигурни".

Фелан допълни, че контузията на Нани не е толкова сериозна и допълни: "Има вариант Нани да играе срещу Манчестър Сити. Той се чувства по-добре от очакваното, така че следим неговото състояние и ще преценим".

Дарън Флетчър пък може да попадне в групата за мача с тима на Мик Макарти, въпреки че е с травма в глезена след мача с турския шампион. Фелан каза още:

"Дарън показва положителни знаци, че може да се оправи. Днес ще видим как е с физическата подготовка и се надяваме, че ще може да играе в мача с Уулвс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация