Ван Марвайк: Разговарях с Робин, нямаше как да не го викна

14:04
Ван Марвайк: Разговарях с Робин, нямаше как да не го викна
Националният треньор на Холандия Берт Ван Марвайк отговори на Арсен Венгер, който го нападна след повиквателната на Робин Ван Перси за контролата с Турция.

Наставникът на "лалетата" заяви, че след като е разговарял с нападателя, не се "двуомил нито за миг" дали да го повика за приятелския мач с южните ни съседи. Венгер заяви, че ще бъде "абсолютен скандал", ако Ван Перси играе в срещата с турците на 17 ноември. Голмайсторът не е влизал в игра за Арсенал от месец август, тъй като нарани връзки на глезена на единия крак. Той обаче трябва да поднови тренировки утре. Ван Марвайк, който включи Ван Перси в разширения си състав, заяви:

"Разговарях лично с Робин. Той се справя добре, подновява тренировки и нямах никакви съмнения дали да го повикам. Направих избора си и ще изчакам да видя всички коментари по този въпрос. Ако играча не е готов, ще решим какво да направим".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mencho
05.11.2010 14:59

Ако Робин играе рискува да се контузи и пак няма да можем да разчитаме на него по-добре е да си почива без туи мача с Турция е приятелски.Няма причина да се рискува да пуска играча и пак да се контузи *stop* *angry* *angry*