Изпратиха Рууни на специален тренировъчен лагер в САЩ

13:39
Изпратиха Рууни на специален тренировъчен лагер в САЩ
Контузената звезда на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще бъде изпратен на специален тренировъчен лагер в САЩ от клуба си.

От официалния сайт на "червените дяволи" съобщават, че нападателят ще бъде изпратен в Америка, за да изкара седмица с натоварени упражнения и тренировки. Рууни вече се е възстановил от контузията на глезена си, но му трябват тренировки, за да си върне физическата форма. Поради голямото медийно внимание към нападателя през последния месец, от Юнайтед решиха да го изпратят далеч от Англия, за да може да се концентрира върху възстановяването на формата си.

Това значи, че Рууни, който не е играл от средата на октомври, със сигурност ще пропусне дербито с Манчестър Сити следващата сряда.

"Уейн няма да игра със Сити. Ще го изпратим в Найк Таун, в Портланд за едноседмични тренировки. Смятаме, че той има нужда да тренира някъде, където няма да му обръщат чак такова внимание", сподели асистента на сър Алекс Фъргюсън Майк Фелън.

Доскоро нападателят бе в Дубай на почивка заедно със съпругата си Колийн, след като подписа нов петгодишен договор с "червените дяволи".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

venko1948
07.11.2010 10:08

E как да схване след като неговия баща е по цял ден в кръчмата и заплатата на Рууни да взимаше, щеше да я изпие. В крайна сметка и ти ще се бъхтиш за толкова и няма да стигнеш неговото състояние и след 1000 години, тъй че не злобей срещу бедните.

vladolinko
06.11.2010 02:23

junytooo а ти си най-простия дееба момчето казва че баша му е висшист и работи 25 години ахмак ама ти си прост и не схващаш завърши висше и ще видим на какво мнение ще си ... момчето се оплаква от това че физическия труд е по-добре заплатен от умствения ама то трябва малко мозък за да захапеш ... като чета такива коментари като твоя такива мерзости и ме заболява главата почва да ми се гади простак мълчи и си заври главата в гъза че бъ;ваш помия само !

Junytooo
05.11.2010 20:49

напълно съгласен с Кристиано.Лам злетак бащати бягал ли е 15 години най малко като сметне6 1вите 6-7 години бягат по 5 километра да кажем,но последните 10 години най малко 10-15 км бягат на ден отделно имат часове за дрибъл ама говориш идиот *evil* ЗЛЕЕЕЕЕЕЕ каде 20-25 години за више образование ве те са по 4ри до 6 години утайка,а като знам как си вземат повечето дипломите ме заболява главата.Ти си тъпо дете каде нищо не разбираш и с твойте коментари дразниш хората.Руни сиг толкова е бягал че ба6та ти сиг още не може го стигне с вървене *lol*

Lahm_Munchen
05.11.2010 14:55

Този Руни е толкова прос, че дори няма 8 клас горкия. Иди го питай кой е Нютон или Галилей и ще се чуди какво е това. Хора ли са, животни ли са? И накрая ми взима 200 000 паунда на седмица... живот. Докато вишисти като баща ми получават 350 лева на месец. За какво се е трудил 20-25 години?

Arsenal_2
05.11.2010 14:51

Тоя няма ли да играе най-после или само ще си взима тлъстата заплата без да прави нищо *angry*

The_Winner1
05.11.2010 13:54

другата седмица лагера е някъде другаде и накрая ще лагерува в друг отбор *thinking*