Калу: Юнайтед остава най-големият ни враг

12:48
Калу: Юнайтед остава най-големият ни враг
Нападателят на Челси Саломон Калу заяви, че Манчестър Юнайтед остава най-големият враг на лондончани по пътя към титлата през този сезон.

"Червените дяволи" са трети във Висшата лига зад Арсенал заради головата си разлика, докато Манчестър Сити изостават на три точки от градския си противник. Юнайтед завършиха наравно в половината от гостуванията си в лигата, но според Калу те остават най-сериозният съперник на неговия тим. Играчите на Карло Анчелоти водят с пет точки на върха в класирането, но според нападателя те трябва да запазят тази разлика до Коледа, за да защитят титлата си. На Челси обаче им предстои мач с Ливърпул през уикенда.

"Ако можем да бъдем поне пет точки пред Юнайтед до празниците, ще бъде добра стъпка към титлата. Трябва да сме дори по-напред до Коледа. Ще има и други отбори в борбата, но Юнайтед остава главният ни противник", сподели Калу.

Ливърпул имаха лош старт, но не може да ги подценим. Те са голям клуб с големи играчи. Няма значение мястото в лигата. Трябва да сме готови за битка", добави нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация