Йонас Олсон аут до средата на декември

12:36
Йонас Олсон аут до средата на декември
Защитникът на Уест Бромич Йонас Олсон най-вероятно няма да може да вземе участие в мачовете на своя отбор през следващите шест седмици, заради травма в ахилеса, съобщи мениджърът на "дроздовете" Роберто Ди Матео.

Новината, че шведският играч няма да играе до средата на месец декември е голям удар по амбициите на Уест Бромич, които правят уникален сезон във Висшата лига. Ди Матео заяви:

"При Йонас нещата не са добри, той ще отсъства повече от няколко седмици. Бих искал да говоря в дни, но става въпрос за повече от две седмици. Мисля, че той няма да играе от пет до шест седмици. Става въпрос за травма, която може да отшуми по-бързо, но той няма да се завърне след две седмици, това е сигурно".

Водещият голмайстор на тима Питър Одемвинге обаче се завръща в игра за неделния мач с Манчестър Сити, след като бе около месец в лазарета на своя тим, заради контузия в коляното. Нигерийският национал, който има 4 попадения този сезон, поднови тренировки, но халфът Джеймс Морисън е под въпрос за мача с "гражданите", заради проблем в коляното.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация