Треньорът на Лил: Извадихме късмет

11:30
Треньорът на Лил: Извадихме късмет
Старши-треньорът на Лил Руди Гарсия призна, че отборът му е извадил голям късмет да се добере до равенството 2:2 в гостуването си на Левски.

"Направихме отвратителен мач, играхме много слабо, но в крайна сметка успяхме да спасим точката в последната минута. Не съм доволен от мача. Нямаше никаква мисъл в атака. Преди мача играчите си мислеха, че ще могат да спечелят. Аз обаче не останах с такова впечатление. Не съм доволен от никой, като изключим младите. Мачът не тръгна добре за нас. В мачовете от Европа никога не сме застраховани от голове, както падна втория гол за Левски. Важното е, че спасихме мача. Другото положително нещо е, че нямаме контузии. Само от това съм доволен. Трябва да променим генерално играта си, защото имахме много брак в играта си, много технически грешки. Не съм изненадан от Левски. Знаехме, че са много силни в атака. Левски е среден отбор, но ние по никакъв начин не показахме, че можем да ги победим", каза Гарсия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gangsteraa
06.11.2010 02:06

Квито ще да се ги надиграхме и двата мача бе смешен ! Дори и да са добри Левски са по - добри това си е просто адски видно !!!

Junytooo
05.11.2010 19:36

да ти кажа са доста по добри от нас,това че играха на мн слабо ниво бе в наша полза *thumb_up* това че не си гледал мачове на Лил не значи че не са