Бардон: В България клубове се управляват от бандити

09:01
Бардон: В България клубове се управляват от бандити
Седрик Бардон хвърли тежки обвинения към българския футбол. Бившият играч на Левски даде мнение за мача на "сините" с Лил пред сайта "20 минути" в родината си.

"Първенството на България има своите "специфики". Някои клубове се управляват малко или много от бандити. Постоянно има съмнения за нагласени резултати в мачовете. Това не се отнася за Левски. Клубът е ръководен от президент, който гледа да не се замесва в нечисти среди..."

34-годишният французин изигра 126 мача с 36 гола за Левски в трите си сезона у нас. Пред "20 минути" Бардон не се изказва ласкаво за родните реалности.

"Още като излезеш от летището и караш към града, се открива неособено приятна гледка с мръсни и разбити улици, както и някакви полицейски коли сякаш от 50-те години", разказва Бардон пред интернет портала. Но намира добри думи за Георги Иванов-Гонзо: "Голям мъж е, стои здраво на терена дори със счупен нос или контузен. Има труден характер, той ръководи нещата в клуба."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skubidu3
05.11.2010 14:13

Силвио Берлускони е най почтеният собственик. Мога да изброя още много честни порядъчни собственици на отбори.

altona
05.11.2010 11:24

Искрен , ама там!Като беше тук,слушахме само хвалби за българския футбол.Абсолютен лицемер,като повечето си сънародници *thumb_down*

Barca_fen112
05.11.2010 09:25

За съжаление това е реалноста. Само като излезнеп навън и като видиш гадните гледки настроението ти се скапва